FK PŘÍBRAM
25.05.2023
ČDŽ U 14, 26. kolo
3:5
Písek vs. Příbram
Branky: 11. Červený, 51. Luka, 58. Handrejch - 13., 29. Soběslav, 32., 36. Jager, 54. Ngo
Žluté karty: Havel - Jager
Červené karty: 75. Lesák
Rozhodčí: Kaštánek - Dušek, Malina
Příbram:

Bezouška – Bartík (41. Křížek), Grund (52. Garlík), Lesák, Lantora – Šinágl (52. Vondra), Soběslav, Ngo, Čížek – Jager, Budín (41. Lojín)

U14 - Výhra v Písku

Jiří Smola

Středeční předehrávka mistrovského utkání v Písku s místním FC se odehrála za ideálního fotbalového počasí a na velmi kvalitně připraveném travnatém povrchu.

Poslední naše zápasy mají z pravidla divoký průběh a ani tento zápas nebyl výjimkou. Opět inkasujeme jako první, naštěstí dokážeme rychle odpovědět, a dokonce v prvním poločase i odskočit na rozdíl tří branek. Domácí vůbec nehráli špatně, ale své šance zahazují.

Druhý poločas máme velké problémy s aktivní hrou píseckých. Jak na jedné, tak i na druhé straně přichází mnoho brankových příležitostí a my jsme rádi, že na konci utkání se zastavuje skóre na stavu 5:3 v náš prospěch. Myslím, že domácím v zápase chyběl nějaký ten opravdu rozdílový hráč, který by herní kvalitu a vyrovnanost celého týmu dokázal zúročit. Jihočeši by se pak určitě pohybovali na vyšších místech soutěžní tabulky.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School