FK PŘÍBRAM
13.03.2023
Česká liga žáků U 13 A, N1
5:3
Sparta vs. Příbram
Branky: 43., 66. Hašler, 6. Tůma, 19. Hruška, 23. Mazyarchuk - 57. Lojín, 73. Kramata, 83. Grund
Sparta:

Hned na začátku ve 2 min. jsme si vytvořili čistou gólovou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Následně jsme z rychlého protiútoku dostali první branku. Nic jsme ale nevzdávali, utkání bylo velice vyrovnané, chvílemi jsme si vytvářeli tlak, který jsme však nedokázali zužitkovat. Soupeř, opět po rychlých protiútocích, které vypramenili z naší chybné rozehrávky 2 krát skóroval. A když se nám naše šance nepovedlo proměnit skončila první třetina 3:0 pro soupeře.

I druhá třetina přinesla vyrovnaný souboj, a šance na obou stranách. Druhá třetina skončila remízou 1:1, kdy se nám po 4 inkasované brance povedlo skórovat, kdy po střele Patricka Lojína doslova na hrudi donesl odražený míč do branky Daniel Hajšman.

Do třetí třetiny jsme vcházeli za stavu 4:1 pro domácí, kdy jsme věděli, že ještě pořád není rozhodnuto.

Zlepšili a zpřesnili jsme hru, několikrát jsme soupeře uzamkly před jejich brankou. Z tohoto tlaku se nám opět po střele Patricka Lojína a následné dorážky Filipa Kramaty podařilo snížit na 2:4. I nadále jsme si my i soupeř vytvářeli šance, které na obou stranách likvidovali výborní brankáři. Na 5:2 však ,zvýšil náš soupeř vedení po chybě uprostřed hřiště a následné přesně umístěné střele. Po bojovném výkonu se nám povedlo Tobiasem Grundem snížit na 3:5, kdy po krásné průnikové přihrávce Jakuba Čížka, mezi obránce, obstřelil vybíhajícího brankáře. A neboť, jsme my ,ani soupeř už další šance nedokázali proměnit, skončilo utkání 5:3 pro Spartu. I přes prohru , se za předvedený výkon nemusíme stydět. Je na čem stavět a posunovat se směrem do předu. Na závěr je ovšem potřeba vyzdvihnout výkon jediné dívky v našem týmu, která je více než rovnocenný partner kluků.

U13 - Porážka na Spartě

Richard Lojín

K prvnímu zápasu nadstavbové jarní části odjela U13 do Prahy a to na Spartu.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School