FK PŘÍBRAM
13.03.2023
Česká liga žáků U 13 A, N1
5:3
Sparta vs. Příbram
Branky: 43., 66. Hašler, 6. Tůma, 19. Hruška, 23. Mazyarchuk - 57. Lojín, 73. Kramata, 83. Grund
Sparta:

Hned na začátku ve 2 min. jsme si vytvořili čistou gólovou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Následně jsme z rychlého protiútoku dostali první branku. Nic jsme ale nevzdávali, utkání bylo velice vyrovnané, chvílemi jsme si vytvářeli tlak, který jsme však nedokázali zužitkovat. Soupeř, opět po rychlých protiútocích, které vypramenili z naší chybné rozehrávky 2 krát skóroval. A když se nám naše šance nepovedlo proměnit skončila první třetina 3:0 pro soupeře.

I druhá třetina přinesla vyrovnaný souboj, a šance na obou stranách. Druhá třetina skončila remízou 1:1, kdy se nám po 4 inkasované brance povedlo skórovat, kdy po střele Patricka Lojína doslova na hrudi donesl odražený míč do branky Daniel Hajšman.

Do třetí třetiny jsme vcházeli za stavu 4:1 pro domácí, kdy jsme věděli, že ještě pořád není rozhodnuto.

Zlepšili a zpřesnili jsme hru, několikrát jsme soupeře uzamkly před jejich brankou. Z tohoto tlaku se nám opět po střele Patricka Lojína a následné dorážky Filipa Kramaty podařilo snížit na 2:4. I nadále jsme si my i soupeř vytvářeli šance, které na obou stranách likvidovali výborní brankáři. Na 5:2 však ,zvýšil náš soupeř vedení po chybě uprostřed hřiště a následné přesně umístěné střele. Po bojovném výkonu se nám povedlo Tobiasem Grundem snížit na 3:5, kdy po krásné průnikové přihrávce Jakuba Čížka, mezi obránce, obstřelil vybíhajícího brankáře. A neboť, jsme my ,ani soupeř už další šance nedokázali proměnit, skončilo utkání 5:3 pro Spartu. I přes prohru , se za předvedený výkon nemusíme stydět. Je na čem stavět a posunovat se směrem do předu. Na závěr je ovšem potřeba vyzdvihnout výkon jediné dívky v našem týmu, která je více než rovnocenný partner kluků.

U13 - Porážka na Spartě

Richard Lojín

K prvnímu zápasu nadstavbové jarní části odjela U13 do Prahy a to na Spartu.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School