FK PŘÍBRAM
18.03.2023
Česká liga žáků U 12 A, N2
11:2
Příbram vs. Táborsko
Branky: Suchopár 4, Ťuka 2, Topinka 2, Řihák, Rychlý, Bláha
Rozhodčí: Žáček

U12 - Domácí sezóna zahájena úspěšně

David Suchopár

V sobotu ráno jsme se sešli na stadionu U Litavky, abychom si užili další zápas ČLŽ a potrápili naše známé soupeře z Táborska.

Teplota ještě sice nebyla úplně jarní, ale příjemné slunce dávalo tušit, že si zápas náležitě užijeme.

Do utkání jsme vstoupili s maximálním počtem hráčů a vyzkoušeli jsme hrát na dvě sedmičky, z čehož jsme měli trochu obavy. Začátek utkání jsme zvládli vcelku dobře, pouze se nám nedařilo skórovat ani z velkých příležitostí.

Na některých hráčích bylo znát větší tréninkové manko a do zápasu se dostávali pomalu a postupně, což mnohdy působilo zmatky před naší brankou. Nicméně jsme se ubránili a soupeř se neprosadil, na rozdíl od nás. Po povedených akcích jsme třikrát skórovali a nahnuli tak zápas na svou stranu.

Ve druhé části hry se podoba utkání moc nezměnila, kluci jej měli pevně ve svých rukou a dalšími třemi brankami, vlastně čtyřmi (jedna vlastní), navýšili náskok na 6:2. V této části už se soupeř přestal dostávat před naši bránu a zápas se vyvíjel velmi pozitivně.

Závěrečná fáze utkání již byla skvělá od obou sedmiček. Obě sestavy již šlapaly naplno a bylo jen otázkou, kolik gólů ještě vstřelíme a která akce bude ještě hezčí než ta nejpovedenější do té doby.

V celkovém součtu jsme vyhráli krásným rozdílem. Nutno pochválit kluky za plnění týmových i individuálních úkolů a předvedenou hru. Samozřejmě i nějaké nedostatky se na našem výkonu našly, ale ty si rozebereme až v týdnu po zápase s Pískem, který nás čeká již ve středu.

Děkujeme rodičům, fanouškům a klukům za předvedený výkon, je potřeba makat dále a investovat čas do trénování.. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School