FK PŘÍBRAM
22.03.2023
Česká liga žáků U 12 A, N3
5:10
Písek vs. Příbram
Branky: Ťuka 5, Suchopár 2, Hořejší, Beneš, Štětina
Rozhodčí: Bernát

U12 - Utkání s tradičním soupeřem se i přes potíže povedlo

David Suchopár

Netradičně uprostřed týdne jsme vyrazili k dalšímu mistrovskému utkání na jih Čech do Písku. Zdejší UMT nám poslední dobou svědčí a tradičně se nám zde daří.

K tomuto utkání jsme cestovali v improvizované sestavě, kdy se některým klukům bohužel vrátila prodělaná viróza a někteří další utkáním uprostřed týdne bojkotovali.

V utkání jsme chtěli navázat na podařené výsledky s tímto soupeřem z poslední doby a začali aktivně. S ohledem na velkou rotaci v sestavě nám však zrhuba 15 minut drhla kombinace.

Kluci si nebylo schopni přihrát alespoň jednou, natož dvakrát za sebou a tak se začátek utkání odehrával v bojovné formě na místo líbivého fotbalu.

To se změnilo v půli první části, kdy jsme podruhé skórovali, uklidnili se a začalo se nám i fotbalově dařit. Některé kombinace i individuální akce měly dobrou kvalitu a tak jsme náskok navýšili na 4:0.

Druhá část nás zastihla nepřipravené a na naši pátou branku soupeř ihned zareagoval a snížil na 2:5. V tuto chvíli se nám opět přestalo dařit. Kluci z Písku přidali na důrazu a to na nás platilo.

Nekombinovali jsme, drželi jsme balon tak dlouho, dokud o něj nepřišli a nedostali nakopáno.. V tuto dobu nebyl Písek daleko k tomu, aby utkání zdramatizoval nejen herně, ale i výsledkově.

V této části jsme prohráli o dvě branky a náš náskok se ztenčil. Celkově 4:6.

V závěrečné třetině už jsme opět dominovali i kombinačně a kluci nenech se dostat zpět do zápasu. Tuto třetinu jsme vyhráli o 3 branky a spoustu příležitostí ještě kluci neproměnili.

Tento zápas nám ukázal u kluků limity s ohledem na zastávaný post na hřišti, zároveň nás prověřil i fyzicky.

Díky divákům, kteří vážili cestu, díky klukům z Písku a opět ve středu nás čeká Dynamo ČB, což bude pro kluky další obrovská sada zkušeností. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School