FK PŘÍBRAM
22.03.2023
Česká liga žáků U 12 A, N3
5:10
Písek vs. Příbram
Branky: Ťuka 5, Suchopár 2, Hořejší, Beneš, Štětina
Rozhodčí: Bernát

U12 - Utkání s tradičním soupeřem se i přes potíže povedlo

David Suchopár

Netradičně uprostřed týdne jsme vyrazili k dalšímu mistrovskému utkání na jih Čech do Písku. Zdejší UMT nám poslední dobou svědčí a tradičně se nám zde daří.

K tomuto utkání jsme cestovali v improvizované sestavě, kdy se některým klukům bohužel vrátila prodělaná viróza a někteří další utkáním uprostřed týdne bojkotovali.

V utkání jsme chtěli navázat na podařené výsledky s tímto soupeřem z poslední doby a začali aktivně. S ohledem na velkou rotaci v sestavě nám však zrhuba 15 minut drhla kombinace.

Kluci si nebylo schopni přihrát alespoň jednou, natož dvakrát za sebou a tak se začátek utkání odehrával v bojovné formě na místo líbivého fotbalu.

To se změnilo v půli první části, kdy jsme podruhé skórovali, uklidnili se a začalo se nám i fotbalově dařit. Některé kombinace i individuální akce měly dobrou kvalitu a tak jsme náskok navýšili na 4:0.

Druhá část nás zastihla nepřipravené a na naši pátou branku soupeř ihned zareagoval a snížil na 2:5. V tuto chvíli se nám opět přestalo dařit. Kluci z Písku přidali na důrazu a to na nás platilo.

Nekombinovali jsme, drželi jsme balon tak dlouho, dokud o něj nepřišli a nedostali nakopáno.. V tuto dobu nebyl Písek daleko k tomu, aby utkání zdramatizoval nejen herně, ale i výsledkově.

V této části jsme prohráli o dvě branky a náš náskok se ztenčil. Celkově 4:6.

V závěrečné třetině už jsme opět dominovali i kombinačně a kluci nenech se dostat zpět do zápasu. Tuto třetinu jsme vyhráli o 3 branky a spoustu příležitostí ještě kluci neproměnili.

Tento zápas nám ukázal u kluků limity s ohledem na zastávaný post na hřišti, zároveň nás prověřil i fyzicky.

Díky divákům, kteří vážili cestu, díky klukům z Písku a opět ve středu nás čeká Dynamo ČB, což bude pro kluky další obrovská sada zkušeností. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School