FK PŘÍBRAM
28.06.2023
Příprava A-tým, přát.
2:2
FK PŘÍBRAM vs. FK Dukla Praha
Online
Branky: 1. Štěpánek, 19. Vott - 23. Čunta, 40. Zeronik
FK PŘÍBRAM:

Smrkovský (46. Melichar) – Nsunszu (82. Lisý), Fišl (82. Čihák), Vokřínek (68. Šurýn), Alexandr (46. Makarčuk), Dudl (53. Petrák), Krch (68. Krameš), Vott (68. Procházka), Wágner (53. Nkwinga), Štěpánek (46. Anih), Jandera (46. Antwi)

Ofenzivní podívaná i povedený start v přáteláku s Duklou

Zdeněk Brož

Slibný start do třetího přípravného zápasu s brankami Štěpánka a Votta jsme po chybách dovedli k remíze s naším druholigovým rivalem.

Příbramský tým předvedl povedený start. V první minutě si Jakub Štěpánek počíhal na špatnou rozehrávku Dukly a otevřel skóre. Náš mladý ofenzivní hráč mohl dát i druhý gól, ale střílel nad branku v páté minutě. V 19. minutě předvedl dostatek důrazu v zakončení Dominik Vott a vedli jsme 2:0. jenže Dukla se brzo vrátila do hry když snížil Čunta a na konci poločasu i Zeronik, který využil zaváhání nového záložníka ze Zambie Nsunzua v naší sestavě. Náš tým však měl několik šancí, tou nejlepší byla hlavička Wágnera, která šla jen těsně vedle tyčky. V dalších kombinacích i zakončeních nás často zastavoval ofsajd.

Po změně stran si oba týmy jako obvykle v přípravných zápasech prostřídaly své nejlepší hráče a kvality na hřišti ubylo. Až před samotným koncem měl velkou možnost střídající Čihák, který hlavičkoval těsně nad. Melichar také musel vytasit pár dobrých zákroků v naší brance, na remíze obou týmů se už nic nezměnilo.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School