FK PŘÍBRAM
12.07.2023
Příprava A-tým, přát.
1:0
SK Zápy vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 87. Sow
FK PŘÍBRAM:

Melichar (46. Smrkovský) - Vokřínek (70. Jelínek), Brabec, Fišl (46. Biricz), Novotný (46. Jandera) - Ngose, Dudl - Vott (46. Antwi), Krch (60. Loic), Štěpánek (46. Wágner) - Nečas.

Nepřesná koncovka nás stála lepší výsledek

Zdeněk Brož

V přípravě se Zápy z ČFL jsme odehráli duel s mnoha šancemi a přesto jsme prohráli jediným gólem z 87. minuty.

Příbramský tým nehrál ostré utkání od duelu s Duklou. V sestavě se mezitím objevilo několik nových tváří. Jakub Nečas, Jan Brabec i Filip Novotný dostali šanci v základní sestavě. Ta si postupně vytvořila mírnou převahu, jenže vše troskotalo na proměňování šancí. Do zajímavých situací se postupně dostal David Krch, Jakub Nečas i Dominik Vott. Vlnila se maximálně ochranná síť za brankou.

Po změně stran se dostal do hry i nejlepší střelec minulé sezóny Tomáš Wágner. Ani jemu se však nepodařilo prolomit úpornou obranu domácího týmu. Ostré zákroky domácí obrany byly i na přátelský zápas trochu víc barevné, přesto jsme do střeleckých pozic dostali Antwiho nebo Nečase. Ránou na bližší tyč neuspěl ani Wágner. A když domácí z ojedinělé akce druhé půle vstřelili branku, odpovědí nebylo ani břevno, které orazítkoval slovenský záložník Biricz v našich barvách.

Prohra v přípravě s celkem ČFL tedy není nic za rámeček, výherní výsledek však nebyl tím, co měl zápas přinést. Po zátěži, kterou tým v týdnu absolvoval mimojiné i na příbramském rekreačním centru Nováku, bylo stále cílem ukázat fyzické i morální schopnosti nováčků v týmu. Do prvního kola zbývá deset dnů, začínáme ve Vyškově.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School