FK PŘÍBRAM
15.07.2023
Příprava A-tým, přát.
0:6
FK Admira Praha vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 26. Wágner, 29. Nečas, 39. Dudl, 54. Dudl, 59. Nečas, 90. Loic
Rozhodčí: Hocek
FK PŘÍBRAM:

Melichar - Matoušek, Brabec, Jahič (60. Jelínek) - Andronikou (60. Mirkovič), Ngosa (60. Loic), Hušbauer (60. Biricz), Dudl (70. Krameš), Jandera (60. Antwi) - Wágner (60. Štěpánek), Nečas (70. Anih)

Střelecké hody s Admirou

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Poslední utkání před vstupem do nového ročníku skončilo vysokou výhrou nad třetiligovou Admirou Praha.

Další tým z ČFL byl naším soupeřem pro generálku. Admira šla do zápasu z plné fyzické přípravy, kdežto náš tým už chtěl ladit i taktitu. Odolávat se dařilo soupeři jen do první občerstvovací přestávky. Pak se rozjel náš tým do kanonýrského tempa. Tomáš Wágner byl na správném místě ve 26. minutě, po něm si za obranu naběhl Jakub Nečas a přidal druhý gól. V závěru poločasu si ještě počíhal Václav Dudl na nepozornost rozehrávajícího brankáře soupeře a míč letěl do opuštěné branky - 3:0 pro náš tým.

Po změně stran našel Josef Hušbauer, hrající první přípravný zápas za náš tým, krásným pasem zambijského záložníka Ngosa Sunzu, ten akci vyšperkoval akci pasem na volného Dudla a bylo to už 4:0. Pátý gól přidal Jakub Nečas prudkou ranou skrz brankáře a skóre uzavřel v poslední minutě střelou z dvaceti metrů Loic Nkwinga. Výsledkově to byl povedený přípravný zápas a navzdory úmornému vedru ukázala zejména "základní" sestava parametry, na kterých lze budovat náročné cíle.

Z utkání najdete brzo na našem webu rozhovory s Josefem Hušbauerem, Václavem Dudlem a koučem Karlem Krejčím.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School