FK PŘÍBRAM
22.07.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 1. kolo
2:1
MFK Vyškov vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 6. Souaré, 90. Touré – 51. Wágner
Žluté karty: Lahodný, Mafwenta, Ilko – Fišl, Dudl, Matoušek
Rozhodčí: Krejsa – Hádek, Šafránková
Diváci: 860
MFK Vyškov:

Jícha – Němeček (73. Červeň), Ramathan, F. Štěpánek – Lahodný, Mafwenta (62. Vintr), Kanakimana (73. Bayo), Ilko – Metsoko (77. Lacík), Souaré, Diallo (62. Touré)

FK PŘÍBRAM:

Melichar - Matoušek, Jahič, Fišl - Andronikou (38. Jandera, 92. Krch), Dudl, Hušbauer, Nsunzu (92. Antwi), Vokřínek - Wágner, Nečas

O bod jsme přišli v nastavení

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Souboj loňských účastníků baráže rozhodla branka Vyškova v samotném závěru utkání.

Do úvodního duelu nové ročníku museli trenéři krátce před začátkem udělat změnu v základní sestavě a místo zraněného Brabce vyběhl na trávník Vokřínek.

Začátek zápasu patřil jednoznačně domácím, kteří svojí útočnou silou dělali příbramské obraně velké množství starostí a jen jejich nepřesnost jim nedovolali vstřelit úvodní branku. Příbram se k většímu ohrožení branky Vyškova dostala až po dvaceti minutách. V domácím pokutovém území došlo k ošemetné situaci, po které skončil na trávníku Andronikou, ale píšťalka rozhodčího nezazněla. Pak už se diváci prvního gólu dočkali. Na přetažený centr si na zadní tyči naběhl Souaré a Melichar musel lovit míč ze sítě. Příbramský brankář následně těsně před koncem poločasu svůj tým podržel, když střelu Ilka vytěsnil na tyč.

Příbram do druhého poločasu vstoupila s výrazně větší aktivitou a brzy se dočkala vyrovnání. Na rohový kop se naběhl nehlídaný Tomáš Wágner a hlavou nekompromisně rozvlnil síť. Hosté se i nadále pokoušeli útočit, ale museli hlídat velmi nebezpečné kontry Vyškova. Šanci rozhodnou utkání dostal znovu Wágner, ale jeho patička z malého vápna v 80. minutě mířila jen o kousek vedle. Za malou chvíli se na vápně dostal ke střele Vokřínek a znovu jen těsně minul horní roh branky. Z vítězné branky se tak nakonec mohli radovat domácí. V nastaveném čase napálil odražený míč z hranice vápna do sítě střídají Toure a rozhodl o konečném výsledku.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School