FK PŘÍBRAM
22.07.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 1. kolo
2:1
Vyškov vs. Příbram
Online
Branky: 6. Souaré, 90. Touré – 51. Wágner
Žluté karty: Lahodný, Mafwenta, Ilko – Fišl, Dudl, Matoušek
Rozhodčí: Krejsa – Hádek, Šafránková
Diváci: 860
Vyškov:

Jícha – Němeček (73. Červeň), Ramathan, F. Štěpánek – Lahodný, Mafwenta (62. Vintr), Kanakimana (73. Bayo), Ilko – Metsoko (77. Lacík), Souaré, Diallo (62. Touré)

Příbram:

Melichar - Matoušek, Jahič, Fišl - Andronikou (38. Jandera, 92. Krch), Dudl, Hušbauer, Nsunzu (92. Antwi), Vokřínek - Wágner, Nečas

O bod jsme přišli v nastavení

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Souboj loňských účastníků baráže rozhodla branka Vyškova v samotném závěru utkání.

Do úvodního duelu nové ročníku museli trenéři krátce před začátkem udělat změnu v základní sestavě a místo zraněného Brabce vyběhl na trávník Vokřínek.

Začátek zápasu patřil jednoznačně domácím, kteří svojí útočnou silou dělali příbramské obraně velké množství starostí a jen jejich nepřesnost jim nedovolali vstřelit úvodní branku. Příbram se k většímu ohrožení branky Vyškova dostala až po dvaceti minutách. V domácím pokutovém území došlo k ošemetné situaci, po které skončil na trávníku Andronikou, ale píšťalka rozhodčího nezazněla. Pak už se diváci prvního gólu dočkali. Na přetažený centr si na zadní tyči naběhl Souaré a Melichar musel lovit míč ze sítě. Příbramský brankář následně těsně před koncem poločasu svůj tým podržel, když střelu Ilka vytěsnil na tyč.

Příbram do druhého poločasu vstoupila s výrazně větší aktivitou a brzy se dočkala vyrovnání. Na rohový kop se naběhl nehlídaný Tomáš Wágner a hlavou nekompromisně rozvlnil síť. Hosté se i nadále pokoušeli útočit, ale museli hlídat velmi nebezpečné kontry Vyškova. Šanci rozhodnou utkání dostal znovu Wágner, ale jeho patička z malého vápna v 80. minutě mířila jen o kousek vedle. Za malou chvíli se na vápně dostal ke střele Vokřínek a znovu jen těsně minul horní roh branky. Z vítězné branky se tak nakonec mohli radovat domácí. V nastaveném čase napálil odražený míč z hranice vápna do sítě střídají Toure a rozhodl o konečném výsledku.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School