FK PŘÍBRAM
05.08.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 4. kolo
2:0
Líšeň vs. Příbram
Online
Branky: 13. Matocha, 73. Mezera
Žluté karty: Mezera - Jahić
Rozhodčí: Vokoun – Arnošt, Černoevič
Líšeň:

Vajner – Čermák, M. Jeřábek, Jokovič, Lutonský – Machalík (89. Aldin), Matocha (82. Raab) – Mezera, Polášek, Sokol (89. Otrísal) – Vandas (74. Vlasák).

Příbram:

Melichar – Matoušek, Fišl, Jahić – Dudl, Hušbauer (80. Biricz), Nečas (87. Anih), Nsunzu (46. Loic), Vokřínek (46. Jandera) – Vott (46. Krch), Wágner.

Neproměněné šance znamenaly ztrátu v Líšni

Zdeněk Brož

Šťastná koncovka se v Líšni nekonala a našim střelcům zvlhla. Naopak domácí dvakrát skórovali a my odjeli z Brna bez bodů.

S jednou změnou v základní sestavě jsme šli do zápasu v brněnské Líšni. A začali jsme také z ostra. Vidět byl hodně Jakub Nečas. Ten se nejprve natlačil za obranu, ale v tísni neuspěl. V 10. minutě měl velkou šanci, když na centr Josefa Hušbauera naběhl ideálně, ale brankář míč vykopl špičkou kopačky.

Znenadání udeřili domácí, využili nedůrazu v záloze a nehlídaný Matocha vyslal na Melichara dalekonosnou ránu, která zaplula se štěstím až do branky 1:0 pro Líšeň. Tato branka jakoby rozhodla o dalším osudu zápasu, protože postupem časy byly naše útoky křečovitější. Střely Nsunzua i přímák Hušbauera se neujaly.

Po změně stran nepřestával náš tým útočit, v dobré pozici byl opět Nečas, kterého zase vychytal brankář, pálil také těsně vedle David Krch. Jenže volnější nohy i hlavy měli domácí. Po jednom z rohových kopů si našel vrácený centr Mezera a zvýšil vedení na 2:0. Když se v závěru neprosadil ani kapitán Tomáš Wágner, střela nevyšla ani Loicovi, bylo jasné, že z Lišně odjíždíme bez bodů.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School