FK PŘÍBRAM
05.08.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 4. kolo
2:0
SK Líšeň 2019 vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 13. Matocha, 73. Mezera
Žluté karty: Mezera - Jahić
Rozhodčí: Vokoun – Arnošt, Černoevič
SK Líšeň 2019:

Vajner – Čermák, M. Jeřábek, Jokovič, Lutonský – Machalík (89. Aldin), Matocha (82. Raab) – Mezera, Polášek, Sokol (89. Otrísal) – Vandas (74. Vlasák).

FK PŘÍBRAM:

Melichar – Matoušek, Fišl, Jahić – Dudl, Hušbauer (80. Biricz), Nečas (87. Anih), Nsunzu (46. Loic), Vokřínek (46. Jandera) – Vott (46. Krch), Wágner.

Neproměněné šance znamenaly ztrátu v Líšni

Zdeněk Brož

Šťastná koncovka se v Líšni nekonala a našim střelcům zvlhla. Naopak domácí dvakrát skórovali a my odjeli z Brna bez bodů.

S jednou změnou v základní sestavě jsme šli do zápasu v brněnské Líšni. A začali jsme také z ostra. Vidět byl hodně Jakub Nečas. Ten se nejprve natlačil za obranu, ale v tísni neuspěl. V 10. minutě měl velkou šanci, když na centr Josefa Hušbauera naběhl ideálně, ale brankář míč vykopl špičkou kopačky.

Znenadání udeřili domácí, využili nedůrazu v záloze a nehlídaný Matocha vyslal na Melichara dalekonosnou ránu, která zaplula se štěstím až do branky 1:0 pro Líšeň. Tato branka jakoby rozhodla o dalším osudu zápasu, protože postupem časy byly naše útoky křečovitější. Střely Nsunzua i přímák Hušbauera se neujaly.

Po změně stran nepřestával náš tým útočit, v dobré pozici byl opět Nečas, kterého zase vychytal brankář, pálil také těsně vedle David Krch. Jenže volnější nohy i hlavy měli domácí. Po jednom z rohových kopů si našel vrácený centr Mezera a zvýšil vedení na 2:0. Když se v závěru neprosadil ani kapitán Tomáš Wágner, střela nevyšla ani Loicovi, bylo jasné, že z Lišně odjíždíme bez bodů.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School