FK PŘÍBRAM
19.08.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 6. kolo
3:1
FC Sellier & Bellot Vlašim vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 9. Šubert, 52. Labík, 61. Singhateh - 30. Jahić
Žluté karty: Šimeček, Šmiga, Nogha - Dudl, Anih, Nsunzu
Rozhodčí: Pechanec – Vodrážka, Šafránková
Diváci: 417
FC Sellier & Bellot Vlašim:

Vágner – Breda, Heppner, Kričfaluši, Labík, Nogha (46. F. Dostál), Onije, Singhateh (84. Janda), Šimeček (46. Biegon), Šmiga (90+3. Tavares), Šubert (79. Toula)

FK PŘÍBRAM:

Melichar – Matoušek (73. Jandera), Brabec, Jahić, Fišl (73. Čejka) - Vokřínek (83. Antwi), Hušbauer, Dudl, Anih (83. Loic), Krch (64. Nsunzu) - Nečas

Z Vlašimi bez bodů

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Jediná branka Hasana Jahiće na body nestačila a potřetí za sebou jsme prohráli o dvě branky.

Po domácí prohře s Kroměříží se daly očekávat některé změny v sestavě. Přišla však i jedna změna, která nám kvůli zranění sebrala tradičního kapitána Tomáše Wágnera. Úvod zápasu však měli lepší domácí, když v 9. minutě trefil přesnou střelou horní růžek Šubert. Nebezpečný byl i Onije, který střílel vedle branky.

Až ve druhé části prvního poločasu jsme se uklidnili na rozehrávce a dali si záležet i v útočné fázi. Dvakrát zakončoval David Krch, a zejména ta druhé donutila gólmana domácích Vágnera k zákroku. Rohový kop, který jsme kopali ve 30. minutě ještě neohrozil domácí ovšem z přímého kopu už se prosadil přesný hlavičkář Hasan Jahić a vyrovnal na 1:1! Třetí branka v této sezóně pro norského beka. Uklidnit jsme se mohli i z dalších šancí, jenže neproměnili jsme přímý kop, který kopal Josef Hušbauer a přesná muška chyběla i Anihovi.

Po změně stran šel na golmana po dlouhé pasu Jakub Nečas, ale nabídnutou šanci v branku neproměnil. Vlašim poté dvěma rychlými akcemi rozhodla zápas. Nejprve si volno v obraně našel Labík a umístěná střela končí opět v šibenici - 2:1. A ještě hůř je v 61. minutě, když se Singhateh dostane před Martina Melichara a proměňuje ve třetí gól. My se snažíme prosadit z několika standardek i kombinací, ale obrana zůstává pro nás uzamčená a na střely málo času. Melichar nakonec ještě vychytá domácího Jandu a po zápase zůstáváme bez bodu.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School