FK PŘÍBRAM
19.08.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 6. kolo
3:1
Vlašim vs. Příbram
Online
Branky: 9. Šubert, 52. Labík, 61. Singhateh - 30. Jahić
Žluté karty: Šimeček, Šmiga, Nogha - Dudl, Anih, Nsunzu
Rozhodčí: Pechanec – Vodrážka, Šafránková
Diváci: 417
Vlašim:

Vágner – Breda, Heppner, Kričfaluši, Labík, Nogha (46. F. Dostál), Onije, Singhateh (84. Janda), Šimeček (46. Biegon), Šmiga (90+3. Tavares), Šubert (79. Toula)

Příbram:

Melichar – Matoušek (73. Jandera), Brabec, Jahić, Fišl (73. Čejka) - Vokřínek (83. Antwi), Hušbauer, Dudl, Anih (83. Loic), Krch (64. Nsunzu) - Nečas

Z Vlašimi bez bodů

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Jediná branka Hasana Jahiće na body nestačila a potřetí za sebou jsme prohráli o dvě branky.

Po domácí prohře s Kroměříží se daly očekávat některé změny v sestavě. Přišla však i jedna změna, která nám kvůli zranění sebrala tradičního kapitána Tomáše Wágnera. Úvod zápasu však měli lepší domácí, když v 9. minutě trefil přesnou střelou horní růžek Šubert. Nebezpečný byl i Onije, který střílel vedle branky.

Až ve druhé části prvního poločasu jsme se uklidnili na rozehrávce a dali si záležet i v útočné fázi. Dvakrát zakončoval David Krch, a zejména ta druhé donutila gólmana domácích Vágnera k zákroku. Rohový kop, který jsme kopali ve 30. minutě ještě neohrozil domácí ovšem z přímého kopu už se prosadil přesný hlavičkář Hasan Jahić a vyrovnal na 1:1! Třetí branka v této sezóně pro norského beka. Uklidnit jsme se mohli i z dalších šancí, jenže neproměnili jsme přímý kop, který kopal Josef Hušbauer a přesná muška chyběla i Anihovi.

Po změně stran šel na golmana po dlouhé pasu Jakub Nečas, ale nabídnutou šanci v branku neproměnil. Vlašim poté dvěma rychlými akcemi rozhodla zápas. Nejprve si volno v obraně našel Labík a umístěná střela končí opět v šibenici - 2:1. A ještě hůř je v 61. minutě, když se Singhateh dostane před Martina Melichara a proměňuje ve třetí gól. My se snažíme prosadit z několika standardek i kombinací, ale obrana zůstává pro nás uzamčená a na střely málo času. Melichar nakonec ještě vychytá domácího Jandu a po zápase zůstáváme bez bodu.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School