FK PŘÍBRAM
25.08.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 7. kolo
0:0
FK PŘÍBRAM vs. FK Dukla Praha
Online

Solidní remíza s rozjetou Duklou

Zdeněk Brož

Po sérii nepovedených zápasů předvedl náš tým hodně bojovnosti a s vedoucím týmem tabulky F:NL uhrál bezbrankovou remízu.

S několika změnami vstoupil náš tým do zápasu s Duklou. Porpvé od barážového úrazu se vrátil na plac Patrik Švestka, do základu se dostal i Dominik Vott a Felix Čejka. Náš tým začal rivalský souboj velmi aktivně a dal zapomenout na matné výkony z předchozích kol. Zajímavým momentem mohl být přímý kop Felixe Čejky, který vyrazil brankář na rohový kop. Z několika závarů jsme se také mohli prosadit, ať už to byl Vott nebo připravený Jahić při standardce.

Dukla se dostala k první lepší střele po 22 minutách, kdy Martin Melichar boxoval míč mimo. Pak mohl jít na brankáře Anih, ale dlouhý brejk po standardce Dukly nedotáhl a byl zastaven obráncem. V závěru poločasu vytáhnul Melichar šanci Moulisovi, když ránu z úhlu vyrazil nad.

Po přestávce měl dobrou možnost Josef Hušbauer, který hrál v utkání hodně aktivně a brankář Dukly se štěstím zasahoval, možná i za pomoci tyčky. Oba týmy se poté dlouho přetahovaly o dominanci v utkání. Několikrát obětavě zasahovala naše obrana, ať už to byl Čejka nebo Fišl, stále jsme drželi čistý štít. V 89. minutě kopal přímý kop po stažení Nečase Hušbauer a míč z jeho kopačky letěl velmi těsně tyče. Ale bohužel to gól nebyl. V nastaveném čase měl ještě možnost Loic, který byl ve vápně v dobré pozici. Jeho střelu však zastavila obrana hostů. 

Remíza a dělba bodů po bezbrankovém výsledku tak byla asi spravedlivým vyústěním zápasu, ze kterého nemusel být zklamaný ani jeden tým. Diváci Na Litavce viděli kvalitní a bojovný fotbal, na taková utkání se chodí vždy dobře.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School