FK PŘÍBRAM
03.09.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 8. kolo
2:1
SK Sigma Olomouc B vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 25. Langer (pen), 67. Spáčil - 89. Nkwinga
Žluté karty: Fiala - Švestka, Fišl
Rozhodčí: Bělák - Podaný, Mikeska
SK Sigma Olomouc B:

Digaňa – A. Uriča (59. Moses), Bednár, Vepřek (C), F. Uriča – Langer, Přichystal, J. Spáčil, Mikulenka (75. Proniuk), Šíp (75. Muritala) – Fiala (90+3. Jaja).

FK PŘÍBRAM:

Melichar – F. Matoušek, Brabec (46. Vokřínek), Jahić, Fišl – Čejka (84. Anih), Hušbauer (C), Dudl, Švestka (77. Dav. Krch), Vott (77. Andronikou) – Nečas (77. Nkwinga).

Sérii ztrát jsme neutnuli ani v Olomouci

Zdeněk Brož

Z osmého kola F:NL jsme bod nezískali. Na půdě olomouckého béčka jsme sice měli šance, ale víc branek vstřelili domácí.

K duelu do Olomouce jsme jeli s očekáváním zvratu nepříznivé série i s dobrou vírou, že se nám zápas vydaří. Jenže nezačali jsme dobře a to vygradovalo později až v první gól, který přišel z penalty z kopačky Langera. Do konce půle jsme sice zabrali, v pár šancích jsme dali vyniknout brankáři, zajímavé možnosti měli Vott i Švestka. Gól nám přán ale nebyl.

Po změně stran si domácí dali na čas, jenže ani nám míč nelepil Když další chyby v bránění využili domácí znovu v 67. minutě, bylo těžké utkání stahovat. Snížení přišlo až 89. minutě když se po centru trefil hlavou Kamerunec Nkwinga. Nakonec jsme mohli i vyrovnat, když v nastavení se objevili ve dvojšanci Emmanuel Anih a Theodoros Andronikou, jenže prokletí obratu jsme nezdolali a z Olomouce jsme jeli bez bodu.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School