FK PŘÍBRAM
03.09.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 8. kolo
2:1
Olomouc B vs. Příbram
Online
Branky: 25. Langer (pen), 67. Spáčil - 89. Nkwinga
Žluté karty: Fiala - Švestka, Fišl
Rozhodčí: Bělák - Podaný, Mikeska
Olomouc B:

Digaňa – A. Uriča (59. Moses), Bednár, Vepřek (C), F. Uriča – Langer, Přichystal, J. Spáčil, Mikulenka (75. Proniuk), Šíp (75. Muritala) – Fiala (90+3. Jaja).

Příbram:

Melichar – F. Matoušek, Brabec (46. Vokřínek), Jahić, Fišl – Čejka (84. Anih), Hušbauer (C), Dudl, Švestka (77. Dav. Krch), Vott (77. Andronikou) – Nečas (77. Nkwinga).

Sérii ztrát jsme neutnuli ani v Olomouci

Zdeněk Brož

Z osmého kola F:NL jsme bod nezískali. Na půdě olomouckého béčka jsme sice měli šance, ale víc branek vstřelili domácí.

K duelu do Olomouce jsme jeli s očekáváním zvratu nepříznivé série i s dobrou vírou, že se nám zápas vydaří. Jenže nezačali jsme dobře a to vygradovalo později až v první gól, který přišel z penalty z kopačky Langera. Do konce půle jsme sice zabrali, v pár šancích jsme dali vyniknout brankáři, zajímavé možnosti měli Vott i Švestka. Gól nám přán ale nebyl.

Po změně stran si domácí dali na čas, jenže ani nám míč nelepil Když další chyby v bránění využili domácí znovu v 67. minutě, bylo těžké utkání stahovat. Snížení přišlo až 89. minutě když se po centru trefil hlavou Kamerunec Nkwinga. Nakonec jsme mohli i vyrovnat, když v nastavení se objevili ve dvojšanci Emmanuel Anih a Theodoros Andronikou, jenže prokletí obratu jsme nezdolali a z Olomouce jsme jeli bez bodu.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School