FK PŘÍBRAM
22.09.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 10. kolo
0:1
Táborsko vs. Příbram
Online
Branky: 90. Skopec (vlastní)
Žluté karty: Skopec - Hušbauer, Loic
Rozhodčí: Starý – Kříž, Váňa
Diváci: 812
Táborsko:

Pastornický – P. Plachý, Foltyn, Koné, Tusjak – Varačka (60. J. Mach), Bláha (87. Kalousek), Kateřiňák (78. Javorek), Dordić, Skopec – J. Matoušek I (60. Šašinka)

Příbram:

Melichar - Vokřínek (90. Jelínek), Jahić, Fišl, Antwi - Nečas (69. Anih), Švestka, Krch (83. Brabec), Loic (69. Andronikou) - Hušbauer - Jandera

Šťastný závěr v Táboře

Jan Vostrý

Vlastní branka v samotném závěru utkání přinesla Příbrami další důležité tři body.

S cílem potvrdit domácí výhru z minulého cestovala Příbram do nedalekého Tábora, kde jí čekal pátý tým soutěže v čele s bývalým trenérem Nádvorníkem. Hostující lodivod Karel Krejčí se musel v utkání kromě dlouhodobějších marodů obejít i bez Václava Dudla, který obdržel trest za žluté karty.

Hosté začali utkání velmi aktivně a velmi brzy se mohli dostat do vedení. Táborskou rozehrávku vystihl David Krch a jeho následná střela orazítkovala tyč. Příbram byla i nadále aktivnější, ale bez výraznějšího ohrožení domácí branky. Druhá část prvního dějství pak patřila domácím, kteří převzali iniciativu. Nejvýraznější příležitost měl Dordić, ale v dobé pozici nezamířil přesně.

Druhý poločas začali lépe hráči Táborska a zejména Vokřínek na pravé straně jen obtížně zastavoval jejich akce. Příbramská defenziva v čele s brankářem Melicharem však odolávala a nedovolila domácím skórovat. Vše směřovalo k bezbrankové remíze, ale přišla v 90. minutě. Po faulu domácích se k rozhrání trestného kopu postavil kapitán Hušbauer a jeho centr do vápna skončil přes skrumáž hráčů v síti. Domácí vehementě reklamovali ruku, ale přesný rozhodčí správně viděl, že rukou zahrál domácí Skopec a branku po dlouhých diskuzích uznal. 

Příbram díky této šťastné trefě potvrdila předchozí výhru a v neúplné tabulce se posunula na osmé místo.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School