FK PŘÍBRAM
22.09.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 10. kolo
0:1
FC SILON Táborsko vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 90. Skopec (vlastní)
Žluté karty: Skopec - Hušbauer, Loic
Rozhodčí: Starý – Kříž, Váňa
Diváci: 812
FC SILON Táborsko:

Pastornický – P. Plachý, Foltyn, Koné, Tusjak – Varačka (60. J. Mach), Bláha (87. Kalousek), Kateřiňák (78. Javorek), Dordić, Skopec – J. Matoušek I (60. Šašinka)

FK PŘÍBRAM:

Melichar - Vokřínek (90. Jelínek), Jahić, Fišl, Antwi - Nečas (69. Anih), Švestka, Krch (83. Brabec), Loic (69. Andronikou) - Hušbauer - Jandera

Šťastný závěr v Táboře

Jan Vostrý

Vlastní branka v samotném závěru utkání přinesla Příbrami další důležité tři body.

S cílem potvrdit domácí výhru z minulého cestovala Příbram do nedalekého Tábora, kde jí čekal pátý tým soutěže v čele s bývalým trenérem Nádvorníkem. Hostující lodivod Karel Krejčí se musel v utkání kromě dlouhodobějších marodů obejít i bez Václava Dudla, který obdržel trest za žluté karty.

Hosté začali utkání velmi aktivně a velmi brzy se mohli dostat do vedení. Táborskou rozehrávku vystihl David Krch a jeho následná střela orazítkovala tyč. Příbram byla i nadále aktivnější, ale bez výraznějšího ohrožení domácí branky. Druhá část prvního dějství pak patřila domácím, kteří převzali iniciativu. Nejvýraznější příležitost měl Dordić, ale v dobé pozici nezamířil přesně.

Druhý poločas začali lépe hráči Táborska a zejména Vokřínek na pravé straně jen obtížně zastavoval jejich akce. Příbramská defenziva v čele s brankářem Melicharem však odolávala a nedovolila domácím skórovat. Vše směřovalo k bezbrankové remíze, ale přišla v 90. minutě. Po faulu domácích se k rozhrání trestného kopu postavil kapitán Hušbauer a jeho centr do vápna skončil přes skrumáž hráčů v síti. Domácí vehementě reklamovali ruku, ale přesný rozhodčí správně viděl, že rukou zahrál domácí Skopec a branku po dlouhých diskuzích uznal. 

Příbram díky této šťastné trefě potvrdila předchozí výhru a v neúplné tabulce se posunula na osmé místo.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School