FK PŘÍBRAM
10.11.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 16. kolo
1:0
FK PŘÍBRAM vs. FK Viktoria Žižkov
Online
Branky: 80. Wágner
Žluté karty: Tregler, Costa
Rozhodčí: Kvítek - Šafránková, Pfeifer
Diváci: 782
FK PŘÍBRAM:

Melichar – Antwi, Dudl (70. Dav. Krch), Fišl, Jahić – Hušbauer – F. Matoušek, Nečas (88. Vokřínek), Nkwinga (58. Anih), Švestka (70. Brabec) - Wágner

FK Viktoria Žižkov:

Čtvrtečka – Řezáč (77. Sixta), M. Richter, Kozojed, Klusák – Tregler (88. Finěk) – Batioja, Hönig (77. Jirásek), Rosa, Muleme (88. Štrombach) – Sodoma (70. Voltr).

Tři body trefil v závěru Tomáš Wágner

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Vyrovnané utkání skončilo těsnou výhrou po brance Tomáše Wágnera.

Příbram do zápasu s Viktorkou vrátila do základu uzdraveného Patrika Švestku. Kdo čekal střeleckou přestřelku podobnou z letního zápasu, musel být zklamán. Oba týmy vedly úporný souboj ve středu hřiště a gólmanům musela být lidově řečeno "kosa". Momenty mírné převahy se sice přelévaly, ale na koncovku obě strany zapomněly. O jedinou větší možnost se postaral v první půli Tomáš Wágner a i těsně mimo střílející Filip Matoušek.

Po změně stran se ofenziva našeho týmu zvedla. Hezky se zastřeloval Jakub Nečas když po akrobatickém zakončení střílel do rukavic gólmana. Lépe, ba zcela nejlépe nám bylo v 80. minutě. Filip Matoušek zatáhl míč po lajně směrem k brance, míč naservíroval na vápno k Antwimu a jeho rána byla ve skrumáži tečována od Tomáše Wágnera. Ani bránicí hráči Viktorky už střele nevystavili stopkuu a mohl se slavit gól.

Odpověď hostů mohla přijít, ale Martin Melichar ukázal, že mu jde o čisté konto a balón vytáhnul nad branku. Do závěru už Žižkov s ničím kromě střídání nepřišel a tak jsme mohli společně s fanoušky slavit další výhru okořeněnou gólem v závěru utkání.

Děkujeme za podporu.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School