FK PŘÍBRAM
08.03.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 18. kolo
0:1
Příbram vs. Líšeň
Online
Branky: 45+4. Tauš
Žluté karty: Nkwinga, Fall - Otrísal, Dziuba, Tauš
Červené karty: 54. Tauš
Rozhodčí: Radina – Matoušek, Šimáček
Příbram:

Melichar – Matoušek, Coňk, Fišl, Dudl (76. Čejka) – Krch (61. Hudec), Švestka – Nkwinga (61. Hašek), Fall, Nečas – Novotný (69. Vokřínek)

Líšeň:

Vajner – Lutonský, Otrísal, M. Jeřábek – Joković, Gerža (81. Vlasák), Čermák, Mionić (88. Aldin) – Dziuba, Polášek – Tauš

K bodům nepomohla ani přesilovka

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Územní převaha a dlouhá přesilovka nestačila na bodový zisk v utkání s Líšní.

V prvním domácím utkání s Líšní jsme hráli poprvé v roce 2024 na domácím stadiónu. Ženy a dívky jsme při příležitosti MDŽ přivítali květinami a v 18:00 byl již tradiční výkop duelu pod dohledem kamer České televize. Aktivní hru našeho týmu začaly zdobit postupně šance. V té první střílel Jakub Nečas vedle. Centr Filipa Matouška byl také nebezpečný  a otřel se o brankovou konstrukci.

Ve dvou šancích se objevil Ondřej Novotný, který hrál na podhrotové pozici. Jednu ránu vyrazil gólman, druhá šla těsně mimo! A před půlí si znovu "vylámal zuby" Novotný na gólmanovi hostů. Když už vypadalo, že oba celky půjdou do šaten s remízou, přišla ve čtvrté minutě nastavení nenápadná hlavička líšeňského Tauše, která přelobovala Martina Melichara v brance a hosté vedli - 0:1.

Po změně stran jsme doufali ve střelecké probuzení. Mohlo rychle přijít. Ondřej Novotný se dostal do úniku za obránce, ale ani v této šanci nevyzrál na brankáře hostů, který byl v té chvíli daleko z branky. Taková neefektivita a smůla v koncovce nás mohla mrzet. V 54. minutě šli hosté do deseti. Po druhé žluté kartě šel pod sprchy hostující Tauš, střelec branky a nás čekala více než třicetiminutová přesilovka.

Dvakrát se před brankou objevil Fall, jenže z obou šancí nic nevytěžil, když první byla nakonec ofsajdová a druhá skončila žlutou kartou. S Vajnerem, brankářem hostů, si pak neporadil ani střídající Pavel Hašek. Dlouhotrvající nápor našeho týmu tak hosté odvrátili a byli už podruhé v této sezóně proti nám úspěšní zejména díky naší nepovedené koncovce.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School