FK PŘÍBRAM
06.04.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 21. kolo
1:2
FK Dukla Praha vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 49. Moulis – 52. Fall, 78. Coňk
Žluté karty: Peterka, Jeřábek – Krch, Coňk, Andronikou
Rozhodčí: Vokoun -Ratajová, Zoufalý
Diváci: 2214
FK Dukla Praha:

Šťovíček – Ullman (84. Helešic), Peterka, D. Hašek, Ludvíček – Kozma – Douděra (84. Jeřábek), Hora, Matějka (72. Zeronik), Moulis (72. Špatenka) – Mešanović.

FK PŘÍBRAM:

Melichar – Antwi (61. Novotný), Fišl, Jahić, Hošek (75. Čejka) – Dudl, Krch (46. Coňk) – P. Hašek (86. Brabec), Hušbauer, Nečas (61. Andronikou) – Fall

Bednářova povedené premiéra

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Branky Ngagne Falla a Matyáše Coňka přinesly cennou výhru na půdě vedoucího týmu Dukly Praha.

S čerstvou změnou na trenérské lavičce jsme cestovali na Julisku, kde nás čekal vedoucí tým soutěže - Dukla Praha. 

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a už po půlminutě se dostali do dobré pozice. A v dalších minutách si vypracovali další příležitosti, ale bez přímého zakončení. Na druhé straně se k zakončení po dobré přihrávce Hušbauera dostal Fall, ale jeho střelu zastavil Šťovíček. Navíc byl příbramskému útočníkovi máván ofsajd. První opravdu gólovou šanci měl ve 33. minutě Moulis. Bývalý hráč Příbrami naštěstí v dobré pozici po dlouhém autu pálil nad. Za další dvě minuty pak Kozma trefil horní tyč za Melicharovými zády. V poslední zajímavé pozici se ocitl Fall, který však ve vápně nezachytil přihrávku.

Vstup do druhé půle měla znovu lepší Dukla a ve 49. minutě se zaslouženě dostala do vedení. Dlouhý aut prodloužil nešťastně Jahić na Moulise, který se nemýlil a skóroval. Domácí se z vedoucí branky neradovali dlouho a již za tři minuty bylo vyrovnáno. Kapitán Hušbauer rozehrál trestný kop od postranní čáry a na zadní tyči ho odrazem o brankáře poslal do sítě Fall. Příbrami vyrovnání vlilo aktivitu do žil a začala být Dukle vyrovnaným soupeřem. Rozhodující situace utkání přišla v 78. minutě. Střídající Čejka u postranní vymíchal svého bývalého spoluhráče Zeronika a centr posadil na hlavu Matyáše Coňka. Mladý obránce hlavičkou o zem mířil přesně a vstřelil svoji první branku v dospělém fotbale. 

Příbram si již závěr utkání pohlídala a když v poslední šanci mířil Zeronik mimo, mohla začít slavit nečekanou výhru na půdě lídra.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School