FK PŘÍBRAM
20.04.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 24. kolo
1:1
FK PŘÍBRAM vs. FC SILON Táborsko
Online
Branky: 21. Novotný - 6. Novák
Rozhodčí: Opočenský - Kubr, Šafránková
FK PŘÍBRAM:

Babka - Dudl, Fišl, Jahić, Hošek - Švestka, Coňk (68. Hudec) - Čejka (68. Andronikou), Hušbauer (90. Brabec), Hašek (68. Nečas) - Novotný (82. Fall)

FC SILON Táborsko:

Pastornický – Novák (C), Tusjak, Bláha, Koné – Zeman (46. P. Plachý), Varačka (88. Mach), Dordić, Sojka, Nsunzu (46. Kopáček) – Svatek (72. Šašinka).

Remízový zápas s Táborskem

Zdeněk Brož

V zajímavém utkání jsme sehráli nerozhodný výsledek. Viděli jsme také konečně první branku, kterou trefil Ondra Novotný.

Do zápasu s Táborskem jsme vstoupili s mnoha změnami. Matouš Babka v brance a další rotace i v záloze a útoku potvrzovaly slova trenéra Romana Bednáře z předzápasového rozhovoru. Ovšem když v 6. minutě musel v závaru zachraňovat Babka na čáře a dorážku kapitána hostů Nováka už zastavit nedokázal, zase jsme se nešťastně dívali na skóre 0:1. Tým tentokrát hlavy nesklopil a hrál aktivní a běhavou hru.

Ta byla brzy odměněna, když centr Michala Hoška dopravil do branka navrátilec do sestavy Ondřej Novotný. - 1:1 ve 21. minutě. Náš tým se před koncem poločasu tlačil víc a víc do zakončení. Hušbauerovu střelu zablokovali obránci. Sprinterský souboj Pavla Haška mohl být úspěšný, ale pozor dával gólman, který se štěstím akci zastavil a náš mladík se k zakončení nedostal. Velkou gólovku zahodil ve 43. minutě Daniel Fišl, když centr Felixe Čejky trefil z těsné blízkosti nad branku.

Po změně stran se hra přelévala před brankami, ale na šance se čekalo. Blízko byl Ondřej Novotný, ke kterému propadl centrovaný míč, ale z překvapení se k zakončení nedostal. Rychlé průniky předváděl i Hašek, jenže ani on nebyl úspěšný. Přímý kop Danila Fišla z 20 metrů letěl nad břevno. V závěru, kdy vypadalo, že se hosté pouze brání a spokojí s bodem, to byli právě oni, kdo zahrozil. Šašinkovu šanci zastavil výborným zákrokem Babka. Remíza tak byla pro oba týmy asi spravedlivým vyústěním tohoto derby sousedních okresů.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School