FK PŘÍBRAM
27.04.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
6:3
Chrudim vs. Příbram
Online
Branky: 20.,32., 71., 78. Mašek, 62. Jan Řezníček, 85. Langhamer – 2. Coňk, 17. Čejka, 88. Brabec
Žluté karty: F. Novotný, Mašek – Čejka, Fišl, O. Novotný, Hošek
Rozhodčí: Kvítek – Bureš, Líkař
Diváci: 1070
Chrudim:

Floder – Míka, Toml, F. Novotný (90. Borkovec), Kosek – Jan Řezníček – Skwarczek, Langhamer, Záviška (80. Kesner) – D. Látal (90. Bauer), Mašek (82. Zvolánek).

Příbram:

Melichar – Hošek, Jahić, Fišl, Čejka (63. Fall) – Coňk (79. F. Matoušek), Nečas – Dudl, Švestka (79. Brabec), Hudec – O. Novotný (63. Nkwinga)

Po rychlém vedení přišel debakl

Jan Vostrý

Na půdě Chrudimi jsme sice rychle vedli o dvě branky, ale domácí dokázali zareagovat a nastřílet nám 6 gólů.

S několika novými absencemi jsme šli do zápasu v Chrudimi. S týmem necestoval nemocný Hušbauer i čerstvě zraněný gólman Babka. A ze začátku to vypadalo, že změny v sestavě nám nevadí. Ve druhé minutě zahrával standardku Václav Dudl a na odražený míč si počíhal Matyáš Coňk a šli jsme do vedení - 0:1. Netrvalo to dlouho a při rychlém brejku přihrál Jiří Hudec rozběhnutému Felixovi Čejkovi a ten housličkami skóroval podruhé - 0:2. Domácí Chrudim však brzo našla cestu nejen ke snížení na 1:2 Maškem, ale po nedorozumění v obraně se ten samý hráč nachomýtl i k vyrovnání na 2:2. 

Po změně stran jsme bohužel sledovali demolici našeho týmu. Domácí Řezníček nejprve trefil tyč při střele z vápna a když se o pár minut dostal ke střeleckému pokusu opět, poslal domácí po obratu výsledku do vedení 3:2. Mašek, střelec prvních dvou branek domácích se dostal k dalšímu zakončení v 71. minutě, když hlavičkoval nikým nebráněn a v 78. z další standardky přidal i gól na 5:2 pro MFK. Chrudim přidala ještě jednu branku v 85. minutě po brance ex-příbramského Langhamera. V závěrečných minutách jsme se ještě dočkali snížení, když po našem přímém kopu si domácí vstřelili vlastní gól - 6:3.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School