FK PŘÍBRAM
08.05.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
2:1
Prostějov vs. Příbram
Online
Branky: 64. Habusta, 89. Malec – 2. Nečas
Žluté karty: Krch, El Gazar
Rozhodčí: Černý - Caletka, Huych
Diváci: 520
Prostějov:

Mucha – O. Ševčík, Šimek, P. Jaroň (46. J. Matoušek II), Harušťák, Bednár, R. Látal (46. Slaměna), Habusta, Bartolomeu, Malec, Koudelka (C) (90+3. M. Mach).

Příbram:

Melichar - Coňk (86. Elgazar), Fišl, Jahić, Antwi - Krch (63. Hudec), Švestka, Nečas, Brabec, Matoušek (78. Čejka) - Fall

Šok před koncem utkání

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V Prostějově jsme sice po rychlé brance vedli, ale domácí se ve druhém poločase dokázali dvakrát prosadit a otočit výsledek ve svůj prospěch.

Série nepovedených utkání sesunula Příbram tabulkou směrem dolů a tak bylo utkání na půdě Prostějova pro závěr soutěže velmi důležité.

Hosté do zápasu vstoupili do výborně a hned po dvou minutách se mohli radovat z vedení. Svoji letošní šestou branku vsítil Jakub Nečas. Vstřelená branka přinesla Příbrami klid na kopačky. Zvýšit vedení mohli David Krch a Ngagne Fall, ale jejich šance bohužel zůstaly nevyužity. Zejména šance Falla volala po brance, podle mnohých byl míč již za brankovou čarou, rozhodčí s praporkem však nic nesignalizoval. S přehledem odehraný první poločas jsme kontrolovali a do kabin se tak šlo za jednogólového vedení.

Prostějov o přestávce provedl dvojí střídání a v úvodu působil aktivněji. Šanci zvýšit však měla Příbram, když šel na brankáře Nečas. Nevyužití této šance nás brzo mrzelo V 64. zakončil akci Habusta tečí před brankou a vyrovnal. Domácí po vyrovnání ožili a následně mohl skórovat hlavou Matoušek. Další několik šancí sice domácí Prostějov nedokázal využit, ale v 89. minutě po velkém závaru v pokutovém území dokázal dostat míč do branky Malec a dokonal obrat.

Příbram tak již šest utkání čeká na výhru a naše situace v ligové tabulce se nadále velmi komplikuje. Domácí zápas s Jihlavou velí vyhrát!

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School