FK PŘÍBRAM
19.05.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 29. kolo
1:0
Varnsdorf vs. Příbram
Online
Branky: 76. Vojta
Žluté karty: Hošek
Rozhodčí: Orel – Leška, Novák
Diváci: 549
Varnsdorf:

Pešl – Zálešák, Kubista, Kosař (34. Kouřil), Juzvak (39. Vlk) – Samko, Polyák – Rudnytskyy (79. Dufek), Stránský, Gembický (79. Kříž) – Vojta.

Příbram:

Melichar – Brabec (66. Čejka), Jahić, Fišl, Antwi – Coňk (21. Dudl), Švestka (86. Hošek) – Matoušek, Hušbauer, Nečas (66. Krch) – Fall (46. Hašek)

Krůček nad propastí

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Další důležité utkání skončilo těsnou porážkou a před posledním kolem je situace velmi složitá.

Předposlední kolo přivedlo Příbram k existenčnímu utkání do Varnsdorfu. Domácí vstoupili do utkání mnohem lépe a již ve třetí minutě mohli skórovat. V dobré pozici však Vojta nemířil přesně. O chvíli později vytáhl Rudnytskyyho gólovou střelu Melichar nad. Třetí gólovka pak přišla po čtvrthodině, ale Samko přímém souboji na Melichar nevyzrál. Další výraznější šance už zbytek poločasu nepřinesl a diváci viděli pouze tři střídání, které si vynutily zdravotní komplikace. V našem dresu musel odstoupil Coňk a u Varnsdorfu Kosař a Yuzvak. V samotném závěru se na trávník spustil velký liják, který následně doprovodilo i krupobití. 

Nepříznivé povětrností podmínky protáhly poločasovou přestávku a druhá půle začala téměř o půlhodiny později. Domácí měli i nadále více ze hry a vypracovávali si další příležitosti ke skórování. Ujala se až situace v 76. minutě. Na přetažený Samkův centr si na zadní tyč naběhl Vojta a jedinou brankou rozhodl o osudu utkání. Druhou branku mohli domácí pak ještě domácí přidat v samotném závěru, ale Melichar proti Samkovi předvedl další skvělý zákrok.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School