FK PŘÍBRAM
05.10.2023
ČDŽ U 14, 1. kolo
1:6
Doubravka vs. Příbram
Branky: 30. Panfile - 17. Pešík, 24. Šrajn, 40. Vlas, 48. Hampejs, 50. Čížek, 58. Čížek
Žluté karty: Hlavín
Rozhodčí: Kraus - Svoboda, Král
Příbram:

Píchal – Fousek, Vlas, Hlavín, Hajšman – Krejčí ( 41´ Čížek ), Chrastil ( 41´ Novák ), Grund, Hampejs – Šrajn, Pešík ( 41´Vávra )

U14 - Výhra v dohrávce

Jaroslav Brunclík

Utkání nám jdou v rychlém sledu. Ve středeční dohrávce jsme zajížděli do Plzně na hřiště SK Senco Doubravka.

Odjeli jsme bez 3 hráčů, kteří byli povoláni na PU krajského výběru kategorie U14 Středočeského kraje. Další 3 hráči nám nastoupili i v utkání hraném před námi za kategorii U15.

Hráli jsme na UMT za pěkného počasí, je jen škoda, že si domácí přírodní trávník šetří…

Do první šance se dostávají v 10´minutě domácí, ale náš brankář s ledovým klidem chytá. Hned o minutu později jsme byli v šanci Jendou Pešíkem, ale také on ztroskotal na domácím brankáři. Jenda si to vynahradil v 17´minutě po narážečce s Adamem Šrajnem a otevírá skóre v náš prospěch, vedeme 0:1. Hned ve 20´minutě vypadl míč domácímu brankáři a Adam Šrajn zvyšuje skóre o dvě branky. Ve 30´minutě jsme udělali chybu v obraně a po ojedinělém brejku a samostatném nájezdu proměnil domácí hráč svou šanci a snižuje na stav 1:2. Ještě do přestávky si bereme opět vedení o dvě branky zpět, po krásné a utěšené střele Filipa Vlase. 1.poločas tak končí naším vedením 1:3.

Do 2.poločasu jsme prostřídali všechny 3 hráče z lavičky a naše územní převaha se ještě zvýšila. Během 10 minut mezi 48´ a 58´ minutou jsme vstřelili další tři branky – Hampejs po úniku ze strany a Jakubem Čížkem 2x, bylo o utkání rozhodnuto. Mohli jsme vstřelit další branky, ale chyběla nám větší přesnost a trpělivost ve finální fázi. I tak se hrálo v tempu až do konce, za což patří mužstvu dík. Děkujeme rodičům za podporu a o víkendu nás čeká náročné utkání v Benešově, 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 3.8.2024
Příprava A-tým, přát.
11:00h
FK Arsenal Česká Lípa
FK PŘÍBRAM
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School