FK PŘÍBRAM
05.10.2023
ČDŽ U 14, 1. kolo
1:6
SK SENCO Doubravka vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 30. Panfile - 17. Pešík, 24. Šrajn, 40. Vlas, 48. Hampejs, 50. Čížek, 58. Čížek
Žluté karty: Hlavín
Rozhodčí: Kraus - Svoboda, Král
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Fousek, Vlas, Hlavín, Hajšman – Krejčí ( 41´ Čížek ), Chrastil ( 41´ Novák ), Grund, Hampejs – Šrajn, Pešík ( 41´Vávra )

U14 - Výhra v dohrávce

Jaroslav Brunclík

Utkání nám jdou v rychlém sledu. Ve středeční dohrávce jsme zajížděli do Plzně na hřiště SK Senco Doubravka.

Odjeli jsme bez 3 hráčů, kteří byli povoláni na PU krajského výběru kategorie U14 Středočeského kraje. Další 3 hráči nám nastoupili i v utkání hraném před námi za kategorii U15.

Hráli jsme na UMT za pěkného počasí, je jen škoda, že si domácí přírodní trávník šetří…

Do první šance se dostávají v 10´minutě domácí, ale náš brankář s ledovým klidem chytá. Hned o minutu později jsme byli v šanci Jendou Pešíkem, ale také on ztroskotal na domácím brankáři. Jenda si to vynahradil v 17´minutě po narážečce s Adamem Šrajnem a otevírá skóre v náš prospěch, vedeme 0:1. Hned ve 20´minutě vypadl míč domácímu brankáři a Adam Šrajn zvyšuje skóre o dvě branky. Ve 30´minutě jsme udělali chybu v obraně a po ojedinělém brejku a samostatném nájezdu proměnil domácí hráč svou šanci a snižuje na stav 1:2. Ještě do přestávky si bereme opět vedení o dvě branky zpět, po krásné a utěšené střele Filipa Vlase. 1.poločas tak končí naším vedením 1:3.

Do 2.poločasu jsme prostřídali všechny 3 hráče z lavičky a naše územní převaha se ještě zvýšila. Během 10 minut mezi 48´ a 58´ minutou jsme vstřelili další tři branky – Hampejs po úniku ze strany a Jakubem Čížkem 2x, bylo o utkání rozhodnuto. Mohli jsme vstřelit další branky, ale chyběla nám větší přesnost a trpělivost ve finální fázi. I tak se hrálo v tempu až do konce, za což patří mužstvu dík. Děkujeme rodičům za podporu a o víkendu nás čeká náročné utkání v Benešově, 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School