FK PŘÍBRAM
01.09.2023
ČDŽ U 13 A, 1. kolo
19:3
FK PŘÍBRAM vs. Povltavská fotbalová akademie
Branky: Živanovič 4, Roušal 3, Bláha 3, Topinka 3, Reinisch, Müller, Štěrba, Suchopár, Koňařík, Plecitý - Kadeřábek 2, Zvěřina
Rozhodčí: Milec

U13 - Povltavské FA jsme nedali šanci

David Suchopár

Středeční podvečer byl termín pro náš první zápas v ČDŽ skupiny A.

Komfort domácího stadionu nám umožnil hrát na zkrácené hřiště, tj. od vápna k vápnu, z čehož jsme měli velkou radost. Ne však už náš soupeř. Zápas jsme začali s klidem na míči a pomocí dobré kombinační hry odzadu jsme se ihned od začátku dostávali do brankových příležitostí. Ty jsme také pravidelně proměňovali a první část hry tak skončila rozdílem sedmi branek. V druhé části se ale naše dobrá hra vytratila. Kombinace nám nevázla, jelikož téměř žádná nebyla. Přizpůsobili jsme se hře soupeře a v té jsme nebyli dominantní. Dlouhé držení míče, množství soubojů a zkažené přihrávky nám nedovolily se prosazovat a druhou třetinu jsme tak zakončili jednobrankovým náskokem. Tedy s celkovým skóre 11:3.

Do třetí části hry jsme opět kluky poslali na své obvyklé pozice a opět jsme začali hrát hezký kombinační fotbal s držením míče a mnoha následnými střeleckými příležitostmi. Z těchto šancí jsme jich proměnili rovných 8 a již jsme neinskasovali. Výsledné skóre tedy vyznělo 19:3 pro FK Příbram.

Chtěli bychom poděkovat divákům, rozhodčímu i soupeři za toto sportovní klání, do kterého nastoupili i dva naši noví spoluhráči a nevedli si vůbec špatně. Oběma se krom spousty herních věcí povedlo také skórovat a tak jsme mohli večer stadion opustit s úsměvem na tváři. Střelecky se prosadilo hned 10 našich borců, což značí velký potenciál pro další zápasy.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School