FK PŘÍBRAM
09.08.2023
MOL Cup, 1. kolo
1:2
SK OTAVA Katovice vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 79. Požárek - 46. Vokřínek, 56. Nečas
Žluté karty: Kotrba - Matoušek
Rozhodčí: Ulrich - Vlček, Machač
FK PŘÍBRAM:

Babka - Matoušek (76. Jelínek), Nsunzu, Fišl - Vokřínek, Dudl (71. Štěpánek), Krch, Biricz, Anih - Loic, Nečas (71. Jandera)

Postup i zbytečné drama

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Velké herní převaha nakonec stačila jen na těsnou výru a zasloužený postup do druhého kola MOL Cupu.

Příbram se do divizního soupeře pustila velmi aktivně a na domácí branku se valil jeden útok za druhým. Domácí brankář měl plné ruce práce a když už jsme ho dokázali překonat, tak míč z prázdné branky odkopl obránce nebo zazvonila horní branková konstrukce. Domácí se do výraznějšího ohrožení moc nedostávali, ale v 17. minutě při podklouznutí Matouška pálil útočník z dobré pozice vysoko nad.

Druhý poločas začal pro hosty gólově. Hned po půlminutě se do centru před branku hlavou položil Vokřínek a o tyč rozvlnil síť. Druhou branku přidal v 56. minutě Jakub Nečas, který dorazil brankářem vyraženou střelu. Příbram i nadále podnikala útočné výpady a domácí jen velmi těžko její snahy zastavovali. Žádná akce však již neujala a vše končilo na rukavicích gólmana a znovu i na brankové konstrukci. Domácím vyšel ojedinělý protiútok v 79. minutě a zásluhou přesné trefy Požárka snížili. O malou chvilku později mohli dokonce vyrovnat, ale Babku od druhého inkasování zachránila spojnice tyče a břevna. Zbývající čas si pak již Příbram pohlídala a zaslouženě postoupila do druhého kola MOL Cupu.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School