FK PŘÍBRAM
29.09.2023
ČDŽ U 13 A, 3. kolo
13:2
FK PŘÍBRAM vs. SKP České Budějovice
Branky: Ťuka 4, Suchopár 4, Štětina 3, Živanovič, Koňařík - Buchálek, Klimeš
Rozhodčí: Ťuka

U13 - Domácí brankostroj se roztočil opět 13krát

David Suchopár

Po povedeném domácím výkonu proti Táborsku jsme ve čtvrtek přivítali opět soupeře z Jižních Čech, tentokráte SKP České Budějovice.

Že to u nás nebudou mít lehké zjistili kluci z SKP hned záhy, kdy po povedených akcích v 1. a 3. minutě byl stav 2:0 pro domácí borce. Dvěma brankami přivítal své bývalé spoluhráče Adam Ťuka a hned tak nasměroval vývoj zápasu tím nejlepším směrem. Klukům se dařilo kombinovat, napadat a neustále ohrožovat branku soupeře. Po první třetině svítilo na ukazateli skóre 6:0. Zdánlivě bylo o zápasu rozhodnuto.

Jak již se nám to poslední dobou stává, tak udržet výkon po celou dobu utkání se nám ne vždy povede. Z tohoto pohledu byla druhá část hry typickou, kluci lehce polevili v koncentrovanosti a rázem vyla hra o něco vyrovnanější. Druhou část jsme nakonec taktéž vyhráli v poměru 3:2 a celkově si přenesli do závěrečné části náskok sedmi branek.

Závěrečná část hry opět nabídla skvělou podívanou s množství krásných kombinací, rychlé odebírání míče soupeři, bleskové založení protiútoku a také přehlídku pestrých a přesných zakončení. Radost pohledět, tedy více pro domácí fanoušky, kterých se sešlo poměrně hodně a o něco méně pro hráče a fanoušky Budějovického týmu. Ti nakonec odjeli zklamaní, když v součtu vstřelili 2 branky a inkasovali 13krát. Nejvíce zásahů SKPčku uštědřili Ťuka, Suchopár a Štetina avšak těžko ukázat na někoho kdo nehrál skvěle. Především týmový výkon byl vynikající. Zároveň i výkon rozhodčího byl tentokráte bezchybný.

Děkujeme fanouškům za podporu a těšíme se na výlet do Vlašimi, kde se vypjaté a vyrovnané klání očekávat nedá. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School