FK PŘÍBRAM
02.10.2023
ČDŽ U 13 A, 9. kolo
2:28
FC Sellier & Bellot Vlašim vs. FK PŘÍBRAM
Branky: Stegbauer 2 - Ťuka 5, Reinisch 3, Živanovič 3, Bláha 3, Líška 3, Báchor 2, Müller 2, Štětina 2, Koňařík 2, Řihák, Roušal, Suchopár
Rozhodčí: Kopka

U13 - Do Vlašimi jsme se vydali spíše na výlet

David Suchopár

Výsledky a zapsané skóre v předešlých zápasech dávalo tušit, že zápas ve Vlašimi bude složitý spíše z pohledu, abychom v nějaké rozumné míře udrželi kluky koncentrované na to, že se hraje fotbal a potlačili nutkání o množství střelených branek.

Samozřejmě již to, že jsme v týdnu nebyli informováni, že by domácí chtěli hrát na zkráceném hřišti, tj. Vápno - vápno, tak jsme tušili se se bude hrát opět na šířku poloviny hřiště. A to ještě zúženou tak, aby se kluci nemohli unavit snad ani kdyby chtěli (jak vznikala tato pravidla na STK Čechy je nám bohužel záhadou). Nicméně po fotbalové stránce se kluci po většinu zápasu drželi a hráli kombinační fotbal. To o co se přičinil v minulém zápase Adam Ťuka, si tentokráte vzal na starost Vojta Reinisch a dvěmi brankami nastavil skóre po prvních 4 minutách v náš prospěch.

Kluci kombinovali a vytvářeli si jednu příležitost za druhou. Skóre postupně narůstalo a bylo jen otázkou na jaké hodnotě se zastaví. Soupeř nás potrápil zpravidla jen výjimečně po chybách z nekoncentrovanosti, díky kterým nám také vstřelil 2 branky. Obraz utkání se nijak neměnil a počet námi vstřelených branek se nakonec zastavil za kulaté 30tce. Po konzultaci s domácími "zapisovači branek" bylo nakonec skóre upraveno na 2:28 a my se vydali na cestu zpět do PB. Nejpilnějším střelcem byl tradičně Adam Ťuka (5 branek) a další čtyři borci zapsali hattrick - Bláha, Líška, Reinisch a Živanovič, který se jako jediný zapsal do listiny střelců v každém našem odehraném utkání.

Nyní se však již budeme těšit na sobotní zápas s dalším tradičním soupeřem. SK Benešov nám v tabulce bodově i střelecky dýchá na záda a tak bychom mohli vidět zajímavý souboj.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School