FK PŘÍBRAM
10.10.2023
ČDŽ U 13 A, 10. kolo
7:3
FK PŘÍBRAM vs. SK Benešov
Branky: Suchopár 3, Ťuka, Živanovič, Štětina, Koňařík - Pecina 2, Hájek
Rozhodčí: Veselý

U13 - Domácí neporazitelnost nepřerušil ani Benešov

David Suchopár

V příjemném sobotním odpoledni (až na ten vítr) jsme na stadionu Na Litavce přivítali dalšího tradičního soupeře, jehož kvality dobře známe, SK Benešov.

Kluci z Benešova předvádějí dobré výkony a jejich výsledky dávaly napovědět, že si nepřijeli jen tak zahrát, ale zcela jistě s úmyslem vyměnit si vzájemné postavení v tabulce.

A od samého začátku vše potvrzovalo úvodní předpoklady, hrál se rychlý fotbal nahoru dolů s dominujícími obranami. Soupeř se na velkém hřišti přizpůsobil našemu tempu a úvodní třetina byla poměrně vyrovnaná. Oproti předešlým zápasům jsme lehce strádali v kombinacích, pro které nám chyběla včasnější nabídka a tak se o to více bojovalo. V tomto boji jsme ale měli navrch, což jsme potvrdili dvěma vstřelenými brankami. První si připsal David Suchopár z přímého kopu a o druhou se krásnou hlavičkou přičinil Marek Koňařík.

Druhá část hry nám poslední dobou dělá problémy, kluci trochu poleví, vypadnou z tempa a soupeř poté ožije, ne jinak tomu bylo i dnes. Po delších minutách neurovnané hry jsme také my inkasovali a to rovnou dvakrát, 2:2. Inkasované góly však kluky jen nabudily k tomu, aby zkusili zvrátit zápas zpět na naši stranu, cože se také povedlo. Po brankách Mateji Živanovče a Vojty Štětiny jsme měli zpět dvoubrankový náskok pro poslední třetinu.

V té jsme nabádali kluky, aby neubírali na pohybu, ba naopak aby ještě přidali a tím Benešov definitivně "zavařili". Naše hra se opět nastavila na úroveň z první části a to bylo rozhodující. Ve velkém tempu s velkým množství sprintových náběhů docházely soupeři síly a z toho jsme těžili. Tři chyby, potrestané Adamem Ťukou a Davidem Suchopárem, daly zápasu konečný výsledek 7:3 a tak jsme společně s našimi fanoušky opět oslavili domácí vítězství. Nyní se již začneme připravovat na další zápas, který sehrajeme v neděli na půdě Strakonic.   

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School