FK PŘÍBRAM
10.10.2023
ČDŽ U 13 A, 10. kolo
7:3
Příbram vs. Benešov
Branky: Suchopár 3, Ťuka, Živanovič, Štětina, Koňařík - Pecina 2, Hájek
Rozhodčí: Veselý

U13 - Domácí neporazitelnost nepřerušil ani Benešov

David Suchopár

V příjemném sobotním odpoledni (až na ten vítr) jsme na stadionu Na Litavce přivítali dalšího tradičního soupeře, jehož kvality dobře známe, SK Benešov.

Kluci z Benešova předvádějí dobré výkony a jejich výsledky dávaly napovědět, že si nepřijeli jen tak zahrát, ale zcela jistě s úmyslem vyměnit si vzájemné postavení v tabulce.

A od samého začátku vše potvrzovalo úvodní předpoklady, hrál se rychlý fotbal nahoru dolů s dominujícími obranami. Soupeř se na velkém hřišti přizpůsobil našemu tempu a úvodní třetina byla poměrně vyrovnaná. Oproti předešlým zápasům jsme lehce strádali v kombinacích, pro které nám chyběla včasnější nabídka a tak se o to více bojovalo. V tomto boji jsme ale měli navrch, což jsme potvrdili dvěma vstřelenými brankami. První si připsal David Suchopár z přímého kopu a o druhou se krásnou hlavičkou přičinil Marek Koňařík.

Druhá část hry nám poslední dobou dělá problémy, kluci trochu poleví, vypadnou z tempa a soupeř poté ožije, ne jinak tomu bylo i dnes. Po delších minutách neurovnané hry jsme také my inkasovali a to rovnou dvakrát, 2:2. Inkasované góly však kluky jen nabudily k tomu, aby zkusili zvrátit zápas zpět na naši stranu, cože se také povedlo. Po brankách Mateji Živanovče a Vojty Štětiny jsme měli zpět dvoubrankový náskok pro poslední třetinu.

V té jsme nabádali kluky, aby neubírali na pohybu, ba naopak aby ještě přidali a tím Benešov definitivně "zavařili". Naše hra se opět nastavila na úroveň z první části a to bylo rozhodující. Ve velkém tempu s velkým množství sprintových náběhů docházely soupeři síly a z toho jsme těžili. Tři chyby, potrestané Adamem Ťukou a Davidem Suchopárem, daly zápasu konečný výsledek 7:3 a tak jsme společně s našimi fanoušky opět oslavili domácí vítězství. Nyní se již začneme připravovat na další zápas, který sehrajeme v neděli na půdě Strakonic.   

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School