FK PŘÍBRAM
23.10.2023
ČDŽ U 13 A, 12. kolo
10:6
FK PŘÍBRAM vs. FC Tempo Praha
Branky: Ťuka 3, Bláha 3, Koňařík 2, Müller, Oktábec
Rozhodčí: Veselý

U13 - Výhra s Tempem

David Suchopár

Souboj o druhé místo v tabulce měl kvalitní parametry

Zpět před domácím publikem jsme se představili v sobotu odpoledne za krásného slunečného počasí s téměř letními teplotami. Díky vstřícnosti počasí jsme si mohli opět zahrát na našem oblíbeném a nedobytném hřišti č 3. A opět proti soupeři z řad nejtěžších. Kluci z Tempa jsou nám již tradičně vyrovnaným soupeřem a dle toho také vypadala předzápasová tabulka. Stejný počet bodů a podobné skóre.

Zápas jsme pojali tradičně, tj. na dvě sedmičky a tradičně dobře také začal. Čtvrtá minuta a gól Adama Ťuky. Bohužel v posledních zápasech je skoro již také tradice, že nedokážeme přidat další branky a necháme soupeře se zvednout. Po první brance byli kluci z Tempa vykolejení a měli jsme další příležitosti skórovat na dva či tři nula. To se ovšem nestalo a postupně se i soupeř dostal do tempa a začal nám dělat problémy. Ukazovala se vysoká kvalita soupeře a v některých částech hry jsme propadali a nestíhali především fyzicky. V první části jsme nakonec obdrželi 3 branky a skóre se otočilo na 1:3 pro Tempo.

V druhé části hry jsme pokračovali ve výkonu, který se nám moc nelíbil. Někteří borci čekali, že to půjde samo a že není potřeba vyvíjet větší úsilí. Důrazná domluva byla nutná. Když povedenou střelou snížil Míra Bláha a soupeř poté také jednou skóroval, byl výsledek v pomyslném poločase 2:4. Poté už za to kluci vzali a po gólové ose Bláha - Ťuka - Ťuka - Koňařík - Koňařík jsme utkání otočili a dali soupeři jasně najevo, kdo je na našem hřišti "pánem". Rázem bylo skóre po dvou třetinách 7:4 a také výkon, který poté kluci předváděli nedával soupeři moc nadějí, že by se zápasem mohl ještě něco udělat.

Třetí třetinu jsme pokračovali v kvalitním výkonu, naše šance přibývaly a zápas byl již pevně v našich rukou. Po brankách Bláhy, Müllera a Oktábce jsme i tuto část vyhráli 3:2 a celkově pak utkání skončilo 10:6 v náš prospěch. Klukům patří pochvala za otočený zápas a je vidět, že kdyby zvládli poctivě makat po celé utkání, tak jsme schopni porazit každého.

Díky patří i klukům z Tempa za předvedenou hru, za fotbal, který předváděli po celý zápas. Také děkujeme fanouškům, kteří neváhali dorazit kluky podpořit nebo to jen omrknout. Odměnou za jejich přítomnost jim může být pěkný fotbal a spousta krásných branek. Na příští utkání se budeme těšit do Prahy, kde se představíme na hřišti nevyzpytatelného Motorletu. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School