FK PŘÍBRAM
11.09.2023
ČDŽ U 15, 6. kolo
1:12
SK Hořovice vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 1. Riska - 24., 29., 33., 39., 63., 67. Jager, 62., 70. Budín, 28. Ngo, 35. Laňka, 79. Bezouška
Žluté karty: Šťástka, Frank
Rozhodčí: Špicl - Závora, Franc
FK PŘÍBRAM:

Beran – Lantora, Šťástka (64. Bezouška), Garlík, Lesák – Frank, Soběslav, Ngo, Šimek (52. Bartík) – Jager, Laňka (52. Budín)

U15 - Vysoká výhra v Hořovicích

Jiří Smola

Mistrovský zápas v Hořovicích byl naším dalším představením na soupeřovo hřišti.

Blesková akce domácích, naše úvodní lehkovážnost, včasné nedostoupení a máme po devatenácti vteřinách dáreček v naší síti. Nutno dodat, velmi dobře sehraný rychlý protiútok a neméně kvalitní jeho zakončení. To nás opravdu zaskočilo a tímto povzbuzeni domácí hráči se i nadále s vervou hnali za dalším úspěchem. Dlouho se nám nedařilo útočné akce zdárně zakončit, a dokonce před další pohromou nás po velkém závaru v našem pokutovém území zachránilo až břevno. Až ve dvacáté čtvrté minutě přišlo vysvobození, když Sebastian Jager odčaroval kouzlo domácího brankáře a poprvé skóroval. To nás uklidnilo a svou zlepšenou hrou se klukům velmi rychle dalšími brankami podařilo otočit vývoj utkání.

Druhé dějství už bylo od začátku pod naší kontrolou. V celém utkání vyčníval nejen vstřelenými góly, ale i s obrovskou chutí hrající „rozdílový“ již zmíněný Séba Jager.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School