FK PŘÍBRAM
01.10.2023
ČDŽ U 14, 9. kolo
0:0
Příbram vs. Petřín Plzeň
Žluté karty: Hampejs - Melichar. Sedlák
Rozhodčí: Voslář - Hauser, Mládek
Příbram:

Sokol – Čížek ( 64´ Fousek ), Vlas, Křížek, Hajšman ( 64´ Šrajn ) - Pešík ( 51´ Krejčí ), Chrastil, Lojín ( 51´ Novák ), Šťástka ( 64´ Píchal ) - Vávra, Grund ( 51´ Hampejs )

U14 - Remíza s Petřínem

Jaroslav Brunclík

V sobotním poledni v anglickém týdnu, jsme nastoupili k dalšímu mistrovskému utkání, tentokrát v domácím prostředí.

Soupeřem nám byl kvalitní celek z Plzně – SK Petřín. Od začátku utkání to bylo vyrovnané a bojovné utkání s minimem šancí. Oba celky byly pozorní v bránění a nic si nedarovaly.

Postupem času jsme měli svým důrazem a aktivitou více ze hry, ale opět nás zradila finální fáze před a v pokutovém území. Soupeře se dá říci, jsme 1. poločas do ničeho nepustili.

Hned po 10 minutách 2. poločasu jsme poslali do hry 3 čerstvé hráče a myslím, že se nám hra opět trošku zvedla. V 63´minutě mohl po zaváhání obrany rozhodnout Kuba Vávra, ale sám proti brankáři svoji šanci nevyužil. Poté jsme opět prostřídali a zahráli si zbývající hráči z lavičky. Naše kvalita hry šla trochu dolů, neudrželi jsme míč na našich kopačkách, přibylo více nepřesností a soupeř nás začal trošku tlačit. Vytvořil si tři šance, ale bojovností a kvalitou našeho brankáře Tondy Sokola zůstal stav bez branek. Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost, protože jsme si ten bod zasloužili. 

Děkujeme rodičům za podporu a doufáme, že nás podpoří hned ve středu, kdy zajíždíme k dohrávce na hřiště v Doubravce. Budeme jejich podporu potřebovat.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School