FK PŘÍBRAM
01.10.2023
ČDŽ U 14, 9. kolo
0:0
FK PŘÍBRAM vs. SK Petřín Plzeň
Žluté karty: Hampejs - Melichar. Sedlák
Rozhodčí: Voslář - Hauser, Mládek
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Čížek ( 64´ Fousek ), Vlas, Křížek, Hajšman ( 64´ Šrajn ) - Pešík ( 51´ Krejčí ), Chrastil, Lojín ( 51´ Novák ), Šťástka ( 64´ Píchal ) - Vávra, Grund ( 51´ Hampejs )

U14 - Remíza s Petřínem

Jaroslav Brunclík

V sobotním poledni v anglickém týdnu, jsme nastoupili k dalšímu mistrovskému utkání, tentokrát v domácím prostředí.

Soupeřem nám byl kvalitní celek z Plzně – SK Petřín. Od začátku utkání to bylo vyrovnané a bojovné utkání s minimem šancí. Oba celky byly pozorní v bránění a nic si nedarovaly.

Postupem času jsme měli svým důrazem a aktivitou více ze hry, ale opět nás zradila finální fáze před a v pokutovém území. Soupeře se dá říci, jsme 1. poločas do ničeho nepustili.

Hned po 10 minutách 2. poločasu jsme poslali do hry 3 čerstvé hráče a myslím, že se nám hra opět trošku zvedla. V 63´minutě mohl po zaváhání obrany rozhodnout Kuba Vávra, ale sám proti brankáři svoji šanci nevyužil. Poté jsme opět prostřídali a zahráli si zbývající hráči z lavičky. Naše kvalita hry šla trochu dolů, neudrželi jsme míč na našich kopačkách, přibylo více nepřesností a soupeř nás začal trošku tlačit. Vytvořil si tři šance, ale bojovností a kvalitou našeho brankáře Tondy Sokola zůstal stav bez branek. Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost, protože jsme si ten bod zasloužili. 

Děkujeme rodičům za podporu a doufáme, že nás podpoří hned ve středu, kdy zajíždíme k dohrávce na hřiště v Doubravce. Budeme jejich podporu potřebovat.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School