FK PŘÍBRAM
09.10.2023
ČDŽ U 14, 10. kolo
1:5
SK Benešov vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 60. Slepička - 23., 56., 64. Hajšman, 59. Novák, 69. Píchal
Rozhodčí: Polena - Chmelař, Kostina
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Vlas, Novák, Křížek, Hajšman – Hampejs ( 54´ Krejčí ), Lojín ( 54´ Fousek ), Pešík ( 68´ Píchal ), Chrastil – Vávra ( 41´ Hlavín ), Grund ( 54´ Šrajn )

U14 - Výhra v Benešově

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do Benešova.

Domácí hrají svá domácí utkání v Úročnici. Pěkné prostředí, trávník trošku rozbitý, ale úroveň obou utkání slušná.

Trošku jsme opět proházeli posty a bylo vidět, že si na to celý poločas zvykáme. Do první šance jsme se dostali v 10´minutě po průnikové přihrávce Pešíka a následném nájezdu ze strany Davidem Hampejsem. Nechali jsme vyniknout domácího brankáře. Hned na druhé straně zahrozili domácí, ale také bez gólového efektu. Další šanci měl Jakub Vávra, ale také nedal. Prosadili jsme se až po rohovém kopu, který zahrával Patrick Lojín a na zadní tyči se prosadil Daniel Hajšman. To bylo do poločasu vše. 1.poločas se nám moc nepovedl, hlavně z hlediska kombinace, pohybu bez míče, ale i kvality na míči.

Druhý poločas jsme proházeli sestavu a přišlo zlepšení. Povedlo se nám i střídání a všichni hráči hru oživili. Během 14 ´minut jsme vstřelili 4 branky a bylo o zápase rozhodnuto. Střelecky se zadařilo hlavně Danielovi Hajšmanovi, který v 2.poločase přidal dvě branky a završil tak svůj hattrick. Najednou jsme si věřili, padli hezké branky a utkání jsme si užili. Musím pochválit i Davida Píchala ( brankář ), který nastoupil až na posledních 12´ minut do útoku, ale svou aktivní hrou a vybojovaném souboji na polovině hřiště, postupoval sám na brankáře. Svou šanci proměnil jako mazák vedle vybíhajícího brankáře. Utkání tak skončilo jednoznačnou výhrou našich barev 1:5. Děkujeme rodičům za podporu a těšíme se na další mistrovské utkání, tentokrát v domácím prostředí.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School