FK PŘÍBRAM
06.11.2023
ČDŽ U 14, 14. kolo
2:1
Rokycany vs. Příbram
Branky: 23. Jíra, 42. Páník - 65. Vávra
Rozhodčí: Šašek - Sommer, Marx
Příbram:

Sokol – Vlas, Grund ( 17´ Čížek ), Křížek, Hlavín ( 58´ Fousek ) - Hampejs ( 58´ Šrajn ), Novák, Chrastil, Hajšman ( 55´ Píchal ) - Šťástka, Pešík ( 41´Vávra )

U14 - Prohra v Rokycanech

Jaroslav Brunclík

Tentokrát k venkovnímu utkání jsme zajížděli do Rokycan.

Hrálo se jako vždy na UMT, což není špatně, ale ty rozměry… No nic, jak se říká - pro obě mužstva stejné podmínky. My jsme do utkání nevstoupili, tak aktivně, jak jsme si představovali. Domácí houževnatí, ale v určitých momentech i fotbaloví. Chtěli jsme se dostat do vedení, ale opak byl pravdou. Ve 23´minutě domácí zahrávali rohový kop, Tonda vyboxoval jen k domácím a ti do prázdné branky vstřelili vedoucí branku. My jsme na to zareagovali celkem dobře, dostali jsme se do poločasu do 4 šancí, ale bohužel jsme neměli střelecké kopačky. Věřili jsme, že to po poločase otočíme.

Bohužel hned po poločase jsme udělali opět chybu v rozehrávce a domácí nás opět potrestali a dostali se do vedení o dvě branky. My jsme poté prostřídali, měli jsme tlak, byli jsme více na míči, ale opět jsme naše šance nevyužili. Podařilo se nám jen snížit v 65´minutě po hlavičce Kuby Vávry.

Dnes nám chyběla větší kvalita ve finální fázi a celková kvalita ve hře. Měli bychom si poradit i s vnějšími vlivy, menším hřištěm… Prostě ponaučení do dalších zápasů, jen bojovnost dnes nestačila.

Budeme makat dále a budeme se těšit na lídra skupiny FC Táborsko. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School