FK PŘÍBRAM
06.11.2023
ČDŽ U 14, 14. kolo
2:1
FC Rokycany vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 23. Jíra, 42. Páník - 65. Vávra
Rozhodčí: Šašek - Sommer, Marx
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Vlas, Grund ( 17´ Čížek ), Křížek, Hlavín ( 58´ Fousek ) - Hampejs ( 58´ Šrajn ), Novák, Chrastil, Hajšman ( 55´ Píchal ) - Šťástka, Pešík ( 41´Vávra )

U14 - Prohra v Rokycanech

Jaroslav Brunclík

Tentokrát k venkovnímu utkání jsme zajížděli do Rokycan.

Hrálo se jako vždy na UMT, což není špatně, ale ty rozměry… No nic, jak se říká - pro obě mužstva stejné podmínky. My jsme do utkání nevstoupili, tak aktivně, jak jsme si představovali. Domácí houževnatí, ale v určitých momentech i fotbaloví. Chtěli jsme se dostat do vedení, ale opak byl pravdou. Ve 23´minutě domácí zahrávali rohový kop, Tonda vyboxoval jen k domácím a ti do prázdné branky vstřelili vedoucí branku. My jsme na to zareagovali celkem dobře, dostali jsme se do poločasu do 4 šancí, ale bohužel jsme neměli střelecké kopačky. Věřili jsme, že to po poločase otočíme.

Bohužel hned po poločase jsme udělali opět chybu v rozehrávce a domácí nás opět potrestali a dostali se do vedení o dvě branky. My jsme poté prostřídali, měli jsme tlak, byli jsme více na míči, ale opět jsme naše šance nevyužili. Podařilo se nám jen snížit v 65´minutě po hlavičce Kuby Vávry.

Dnes nám chyběla větší kvalita ve finální fázi a celková kvalita ve hře. Měli bychom si poradit i s vnějšími vlivy, menším hřištěm… Prostě ponaučení do dalších zápasů, jen bojovnost dnes nestačila.

Budeme makat dále a budeme se těšit na lídra skupiny FC Táborsko. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School