FK PŘÍBRAM
12.11.2023
ČDŽ U 14, 15. kolo
1:0
FK PŘÍBRAM vs. FC SILON Táborsko
Branky: 51. Pešík
Žluté karty: Křížek, Grund - Čech, Choutka
Rozhodčí: Chládek - Lojín, Voneš
FK PŘÍBRAM:

Píchal ( 41´ Sokol ) - Vlas, Grund, Křížek, Hlavín – Hampejs ( 41´ Pešík ), Chrastil, Lojín, Hajšman ( 41´ Novák ) - Vávra ( 74´ Fousek ), Šťástka

U14 - Cenná výhra s Táborskem

Jaroslav Brunclík

K předposlednímu domácímu utkání v podzimní části jsme nastoupili v domácím prostřední na naší UMT proti vedoucímu mužstvu tabulky FC Táborsko.

Zatím ztratili jen jeden bod za remízu na Motorletu. Chtěli jsme soupeře zaskočit vysokým presinkem. V obraně jsme hráli na větší riziko 1 vs 1. Vstoupili jsme do utkání velmi aktivně a celkem se nám dařilo získávat míče na soupeřově polovině. Jen nám chybělo zakončení na branku soupeře. Musíme uznat velkou individuální a herní kvalitu soupeře. My jsme pozorně bránili a pomohl tomu i spolehlivý výkon našeho brankáře Davida Píchala. Nepouštěli jsme soupeře do šancí, snažili jsme se po zisku jít rychle nahoru, ale bez zakončení a proto skončil poločas bez branek.

V druhém poločase jsme zareagovali na rozestavení soupeře, posílili jsme střed zálohy a hráli na jednoho útočníka. Myslím, že se nám to celkem povedlo a soupeř nás už tolik nepřehrával. My jsme se nadále snažili o vysoký presink a střídající hráči byli u naší vítězné branky, kterou vstřelil v 51´minutě Jenda Pešík právě po vysokém presinku a nedorozumění v obraně soupeře. Naše vedení jsme mohli ještě navýšit v 60´minutě, ale Kuba Chrastil nastřelil jen břevno. Poté kluci bojovali a pustili jsme soupeře asi do dvou náznaků šancí, které zlikvidoval náš brankář Tonda Sokol. Soupeř měl určitě větší držení míče, větší kvalitu na jednotlivých postech, ale naši kluci měli obrovskou bojovnost, hodně toho naběhali a měli velkou touhu po vítězství. My si ceníme tohoto vítězství a i tento zápas nám ukázal, na čem máme pracovat a v čem se zlepšovat. Nesmíme usnout na vavřínech, být pokorní a neustále na sobě pracovat. 

Děkujeme rodičům za velkou podporu a věříme, že si utkání užili s námi.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School