FK PŘÍBRAM
01.04.2024
ČDŽ U 15, 20. kolo
5:2
FK PŘÍBRAM vs. SKP České Budějovice
Branky: 19., 46., 77. Laňka, 22., 71. Ngo - 32. Kido, 37. Šíma
Rozhodčí: Glogar - Doubek, Burian
FK PŘÍBRAM:

Bezouška – Zelenka (76. Šimek), Garlík, Šťástka, Lesák – Frank, Soběslav, Ngo, Jager (62. Hanzlík) – Budín (41. Bartík), Laňka (78. Vondra)

U15 - Výhra nad SKP

Jiří Smola

V domácím prostředí a poprvé v jarní části soutěže jsme odehráli utkání na přírodním povrchu, tedy na tom travnatém. Moc toho na „trávě“ zatím natrénováno nemáme, a tak nás občas nemile překvapoval odskok, odraz či skluz míče.

Utkání jsme rozehráli vcelku slušně, drželi míč na svých kopačkách, kombinací se snažili překonat obranu soupeře. To se nám poprvé zdařilo v 19. minutě úspěšnou střelou Martina Laňky na zadní tyč. Když po pár minutách svým povedeným lobem zvyšoval Daniel Ngo na 2:0, zdálo se, že zápas už bude celkem pod naší kontrolou. Pak ale mnoho našich brankových příležitostí nebylo dotaženo. Následovalo ne zrovna připravené sehrání našeho rohového kopu a paradoxně udeřil soupeř. Přišel rychlý brejk, který už vypadal pokrytý, ale našeho brankáře následná střela z velké vzdálenosti nachytala v nedbalkách. To však nebylo vše, další naše nedůslednost a nedomluva v našem malém vápně umožnila Jihočechům pohodlně vyrovnat.

Ve druhém poločase vše tedy muselo začít od nuly. Byl to opět Martin Laňka, kdo nás po pár minutách dokázal dostat do vedení. Dále jsme se museli prokousávat zhuštěnou obranou SKP, ale dlouho se nedařilo připravit, natož proměnit nějakou tu tutovku. Až v poslední desetiminutovce zápasu přišlo uklidnění po úspěšném slalomovém průniku „Engáče“ a dokonaném hattricku „Laňkyse“.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School