FK PŘÍBRAM
21.05.2024
ČDŽ U 15, 27. kolo
7:0
Příbram vs. Malše Roudné
Branky: 17., 32., 40. Laňka, 12., 39. Soběslav, 70., 74. Ngo
Rozhodčí: Gerhardt - Vršek, Sobotka
Příbram:

Bezouška – Zelenka (62. Vondra), Garlík, Šťástka, Lesák – Frank, Soběslav, Ngo, Lantora (55. Jílek), Laňka, Budín (55. Šimek)

U15 - Rozhodnuto už do přestávky

Jiří Smola

V dalším domácím mistrovském utkání nám bylo soupeřem mužstvo TJ Malše Roudné.

Jihočeský klub, ve kterém zakončil svou aktivní fotbalovou kariéru u nás v Příbrami úspěšný a velmi oblíbený záložník „Otep“, tedy Rudolf Otepka.

Již od úvodního hvizdu byli naši kluci aktivnější, měli herní převahu a v šestnáctce hostů tak bylo rušno. Soupeř moc dlouho odolávat nedokázal a my jsme v první půli jeho konto zatížili pěti přesnými zásahy. Celý poločas jsme sehráli velmi soustředěně, k vidění bylo i mnoho hezkých kombinací. Radost máme hlavně z těch, při kterých bylo pohotově využito křídelních prostorů.

Po přestávce jsme hosty dále přišpendlili na jejich polovinu, ale už to nebylo takové odhodlané, a hlavně efektivní jako v prvním dějství. Nicméně ke konci utkání byla soupeřova síť ještě dvakrát rozvlněna. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School