FK PŘÍBRAM
11.06.2024
ČDŽ U 15, 30. kolo
0:7
Táborsko vs. Příbram
Branky: 5. Ngo, 24. Lesák, 37., 57., 61. Laňka, 72., 76. Soběslav
Žluté karty: Welzl, Musil, Vaněček - Ngo
Rozhodčí: Panský - Gura, Kory
Příbram:

Bezouška – Zelenka, Garlík, Šťástka, Lesák – Frank (66. Šinágl), Soběslav, Ngo, Bartík (61. Šimek) – Budín (61. Jager), Laňka (73. Vondra)

U15 - Vysoká výhra v Táboře

Jiří Smola

Dobrý výkon a střelecká produktivita přinesla vysokou výhru.

Poslední naše dva vzájemné duely skončily příznivě pro Táborsko výsledkem vždy 1:2 z našeho pohledu. Už jen z tohoto důvodu jsme měli co napravovat, ale samozřejmě do Tábora jsme vyrazili hlavně vítězstvím potvrdit vedoucí postavení v tabulce. Před zápasem jsme si naše nezdary s Jihočechy připomněli a je dobře, že kluci už od prvních minut utkání svým přístupem a odhodlaností jasně dávali najevo, že tentokrát nic takového nebudou chtít dopustit.

Zápas jsme začali aktivně, soupeře zatlačili na jeho polovinu a už v páté minutě získali výhodu pokutového kopu po nešetrném zákroku na Martina Laňku. Na penaltový puntík si postavil míč Daniel Ngo a utaženou za háčky nedal domácímu brankáři šanci. Nepovolili jsme a po sérii několika rohových kopů hlavou krásně zavěsil Láďa Lesák 2:0. Do poločasu jsme se dokázali ještě jednou prosadit, když pohlednou kombinaci ukázkově zakončil Martin Laňka bombou pod klacek.

Bylo důležité udržet si koncentraci a nasazení i do druhé půle, a to se nám až na malé výjimky dařilo. Kluci kontrolovali hru a svou aktivitou dostávali často domácí do úzkých. Martin Laňka s Honzou Soběslavem ještě zatížili jejich konto oba shodně dvěma přesnými zásahy. Kluci zaslouží pochvalu za opravdu velmi dobře odehrané utkání, které přineslo přesvědčivé a důležité vítězství.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis