FK PŘÍBRAM
17.06.2024
ČDŽ U 15, 16. kolo
13:0
Příbram vs. Doubravka
Branky: 8., 18., 25., 39., Laňka, 10., 16., 34. Budín, 3., 14., 49. Jager, 23. Frank, 32. Šťástka, 76. Jílek
Žluté karty: Bezouška, Laňka, Garlík, Sokol
Rozhodčí: Štefan - Brýl, Sobotka
Příbram:

Bezouška (41. Sokol) – Zelenka (52. Vlas), Garlík, Šťástka, Lesák (60. Šinágl) – Frank (60. Jílek), Soběslav, Ngo, Jager (52. Bartík) – Budín (60. Budín), Laňka

U15 - Úspěšný krok do baráže

Jiří Smola

Poslední zápas sezony a moc dobře jsme věděli o co jde, bylo potřeba učinit ten poslední důležitý krok.

K poměření sil s hostující Doubravkou nám bylo přichystané naše hlavní hřiště, a tak jsme se moc těšili a pevně věřili, že tento zápas pro nás všechny bude fotbalovým svátkem.

Kluci do zápasu vlétli až soupeř skoro vůbec nedokázal vzdorovat. Desátá minuta, stav tři nula a hosté v jejich rozpoložení věděli, že to v Příbrami, a to ještě na velkém hřišti nebudou mít vůbec snadné. Naši hráči byli dál hladoví po gólech a konečný výsledek byl tedy jednoznačný. Víme, že to byl ten poslední krok, který někdy bývá ošidný a několikrát jsme se na vlastní kůži také přesvědčili, jak se dá zápas, kde jste favoritem ztratit. Tentokrát kluci tomu, ale vůbec nepřipustili, protože už od prvních minut šli důrazně za svým.

Kluci vítězstvím svou sportovní misi úspěšně splnili a za celou sezonu zaslouží velkou pochvalu. Děkujeme všem za velkou podporu a teď už jen všichni společně moc držíme palce naší U14 v jejich cestě baráží o žákovskou ligu. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis