FK PŘÍBRAM
11.03.2024
ČDŽ U 14, 17. kolo
1:3
FK Motorlet Praha vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 26. Sulán - 19. Hajšman, 40. Vávra, 44. Křížek
Žluté karty: Grund
Rozhodčí: Císař - Štípek, Nebáznivý
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Vlas, Křížek, Grund, Čížek ( 41´ Hlavín ) - Oravský ( 41´ Hlinka ), Novák ( 41´ Lojín ), Chrastil, Hajšman ( 41´ Hampejs ) - Vávra ( 56´ Šrajn ), Šťástka ( Pešík )

U14 - Dobrý vstup do jara

Jaroslav Brunclík

Po dlouhé zimní přípravě a přátelských utkáních, jsme se dočkali prvního mistrovského utkání. Zajížděli jsme do Prahy na Motorlet

Soupeř patří k tomu lepšímu v naší soutěži, takže jsme čekali těžké utkání. My jsme měli kvalitní přípravu, ale nechtěli jsme, abychom utkání podcenili. Do utkání jsme vstoupili aktivně a sebevědomě a do 15. minuty jsme si vytvořili minimálně 3 příležitosti, hlavně Hajšmanem na naší levé straně. Kdybychom měli lepší řešení ve finální fázi, tak jsme už vedli. Podařilo se nám to až v 15´minutě po kombinaci a přihrávce Šťástky na aktivního Hajšmana, který utaženou placírkou na zádní tyč poslal náš tým do vedení. Po tomto gólu jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Byla to taková kopaná z obou stran. V 25´minutě po krásné individuální akci soupeře vyrovnali domácí na 1:1. Poté byla stále hra neurovnaná. Až v poslední minutě prvního poločasu se nám podařilo zatlačit na soupeře a vysokým presinkem donutit soupeře k chybě, kterou na potřetí proměnil Vávra ve vedoucí gól. Poločas tak skončil naším vedením 1:2.

Po přestávce, díky našemu širokému kádru, jsme poslali hned 5 čerstvých hráčů na hřiště. Musím všechny střídající hráče pochválit za přístup i kvalitu. Hned ve 44´minutě po rozehraném rohovém kopu na krátko, se krásně uvolnil Patrik Lojín a připravil gólovku pro svátečního střelce Honzu Křížka, který nezaváhal a poslal nás do dvoubrankového vedení. Hlavně Patrik Lojín nám přinesl do hry klid a kvalitu. Hráli jsme více po zemi a kombinačně. Poté už jsme měli utkání pod kontrolou. Za zmínku ještě stojí dvě nastřelená břevna domácí svatyně. Škoda, že jsme ještě nepřidali nějaký gól.

Zaslouženě si odvážíme z Prahy 3 body.

Děkujeme rodičům za podporu a budeme se těšit na domácí utkání s Horažďovicemi.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School