FK PŘÍBRAM
24.04.2024
ČDŽ U 14, 23. kolo
7:1
Příbram vs. Povltavská FA
Branky: 5´ Novák, 35´ Lojín, 42´ Čížek, 45´ Pešík, 47´ Čížek, 54´ Hlinka, 60´ Hlinka - 77´ Vološyn
Žluté karty: Papáček
Rozhodčí: Doubrava - Žáček, Vršek
Příbram:

Píchal – Křížek, Vlas ( 41´ Hlavín ), Hajšman – Čížek, Lojín, Chrastil ( 51´ Sokol ), Novák ( 41´ Hlinka ), Oravský ( 41´ Hampejs ) - Vávra ( 41´ Pešík ), Šťástka ( 51´ Fousek )

U14 - Jasná záležitost s PFA

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme nastoupili opět v domácím prostředí. Tentokrát naším soupeřem byla Povltavská FA.

Utkání se odehrálo za vytrvalého deště na naší UMT. Se soupeřem jsme na podzim vyhráli těsně 1:0, takže jsme čekali vyrovnané utkání. Ale opak byl pravdou.

V utkání jsme od začátku zápasu až do konce dominovali a nedali jsme soupeři šanci. Do utkání jsme opět vstoupili aktivně a hned po 5ti minutách jsme byli odměněni brankou na 1:0 po střele Nováka na zadní tyč. V dalším průběhu prvního poločasu jsme byli neustále na míči a dobývali branku soupeře. Podařilo se nám opět skórovat až v 35´minutě Patrickem Lojínem, který chytrou střelou „za háčky“ zvýšil na poločasových 2:0. S hrou jsme byli spokojeni, jen nám chybělo více branek.

Do druhého poločasu jsme šli s přesvědčením, že se nám to povede i díky střídajícím hráčům a ty branky vstřelíme. Během 5ti minut jsme vstřelili 3 branky po hezkých kombinacích a zaslouženě jsme šli do vedení 5:0. Poté jsme přidali ještě 2 branky a vedli 7:0. Soupeř po naší chybičce a nedohrání situace z ojedinělé akce snížil na konečných 7:1. 

Musím mužstvo pochválit za předvedený výkon a budeme se těšit na další utkání, tentokrát na Petříně Plzeň. Děkujeme rodičům za podporu a doufáme, že nás podpoří i v Plzni.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School