FK PŘÍBRAM
24.04.2024
ČDŽ U 14, 23. kolo
7:1
FK PŘÍBRAM vs. Povltavská fotbalová akademie
Branky: 5´ Novák, 35´ Lojín, 42´ Čížek, 45´ Pešík, 47´ Čížek, 54´ Hlinka, 60´ Hlinka - 77´ Vološyn
Žluté karty: Papáček
Rozhodčí: Doubrava - Žáček, Vršek
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Křížek, Vlas ( 41´ Hlavín ), Hajšman – Čížek, Lojín, Chrastil ( 51´ Sokol ), Novák ( 41´ Hlinka ), Oravský ( 41´ Hampejs ) - Vávra ( 41´ Pešík ), Šťástka ( 51´ Fousek )

U14 - Jasná záležitost s PFA

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme nastoupili opět v domácím prostředí. Tentokrát naším soupeřem byla Povltavská FA.

Utkání se odehrálo za vytrvalého deště na naší UMT. Se soupeřem jsme na podzim vyhráli těsně 1:0, takže jsme čekali vyrovnané utkání. Ale opak byl pravdou.

V utkání jsme od začátku zápasu až do konce dominovali a nedali jsme soupeři šanci. Do utkání jsme opět vstoupili aktivně a hned po 5ti minutách jsme byli odměněni brankou na 1:0 po střele Nováka na zadní tyč. V dalším průběhu prvního poločasu jsme byli neustále na míči a dobývali branku soupeře. Podařilo se nám opět skórovat až v 35´minutě Patrickem Lojínem, který chytrou střelou „za háčky“ zvýšil na poločasových 2:0. S hrou jsme byli spokojeni, jen nám chybělo více branek.

Do druhého poločasu jsme šli s přesvědčením, že se nám to povede i díky střídajícím hráčům a ty branky vstřelíme. Během 5ti minut jsme vstřelili 3 branky po hezkých kombinacích a zaslouženě jsme šli do vedení 5:0. Poté jsme přidali ještě 2 branky a vedli 7:0. Soupeř po naší chybičce a nedohrání situace z ojedinělé akce snížil na konečných 7:1. 

Musím mužstvo pochválit za předvedený výkon a budeme se těšit na další utkání, tentokrát na Petříně Plzeň. Děkujeme rodičům za podporu a doufáme, že nás podpoří i v Plzni.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School