FK PŘÍBRAM
28.03.2024
ČDŽ U 13 A, 19. kolo
5:8
FK PŘÍBRAM vs. SK Klatovy 1898
Branky: 36., 57. Štěrba, 3. Živanovič, 11. Müller, 47. Ťuka - 37., 59., 65., 71., 84. Florea, 49., 62. Jírovec, 52. Hanzlíková
Žluté karty: Báchor, Voříšek, Müller
Rozhodčí: Doubek

U13 - Zápas tabulkové postavení nepotvrdil

David Suchopár

V dalším domácím zápase jsme na UMT přivítali celek SK Klatovy. Proti týmům z Plzeňského kraje se nám ale letos nedaří a to se ukázalo i tentokrát.

Do začátku zápasu jsme vstoupili aktivně a hned ve třetí minutě vstřelil branku Mateja Živanovič, na kterého navázal Kuba Müller a první třetina tak skončila 2:0 v náš prospěch.

Zkraje části druhé jsme se opět dokázali prosadit a zvýšili na 3:0. Bohužel místo aby nás toto uklidnilo, tak jsme začali vyrábět individuální chyby, které soupeř neomylně trestal.

Naši borci se opět výrazně potýkali s produktivitou, množství šancí i těch nejvyloženějších skončilo nezdarem, samostatné nájezdy na branku jsme také neproměnili a když soupeř těsně před druhou přestávkou snížil na 5:4, byl zpět v zápase. To bohužel potvrdilo v závěrečné části hry, kdy jsme se do listiny střelců nezapsali ani jednou a soupeř hned čtyřikrát. Tímto borci z Klatov zvrátili vývoj zápasu ve svůj prospěch a odvážejí z našeho stadionu vítězství 8:5.

Zápas nastavil zrcadlo našemu aktuálnímu rozpoložení a ukázal, že nejde hrát ani tuto soutěž bez docházky na trénink a bez odpovídajícího nasazení. Nyní se toto klukům ukázalo v plné kráse a budeme se snažit na tomto zapracovat. Další soutěžní utkání nás čeká až za 3 týdny, tj. 14.4. v Praze na Braníku. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School