FK PŘÍBRAM
06.07.2024
Příprava A-tým, přát.
1:2
SK Slavia Praha B vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 37. Ret, 87. Zápotočný
FK PŘÍBRAM:

Šiman (46.Bleha) - Fatrdle, Švestka, Mazur (46. Ret T.), Antwi - Roušar (46.Koffi), Dohnal - Kindlmann (46. Pivetz), Čajko (46. Zápotočný), Ret F. (46. Čadek) - Gornický (46.Kareš)

První letní výhru zařídil efektním gólem Zápotočný

Zdeněk Brož

Filipové, Ret a Zápotočný orámovali góly první přípravný zápas, který jsme vyhráli nad slávistickým béčkem.

První zápas letní přípravy jsme odehráli v tréninkovém centru v Nymburce. S mnoha nováčky v sestavě, kteří se rekrutují z našich dorostenců i testovaných hráčů jsme zakončili vítězný první poločas po pěkné brance Filipa Reta, který je u nás na zkoušce z Viktorky Žižkov.

Domácí Slavia po poločase vyrovnala na 1:1, vítězný gól dosáhl těsně před koncem Filip Zápotočný, když napřáhl z dvaceti metrů a poslal míč do růžku slávistické branky.

FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis