FK PŘÍBRAM
15.11.2008
I.Celostátní liga U 19, 15. kolo
0:0
Příbram vs. Č. Budějovice
Žluté karty: Doležal - Nitrianský, Leština, Rein, Smolen
Rozhodčí: Paták - Hajšman, Vočka
Diváci: 60
Příbram: Krejčí - Doležal, Majer, Kukla, Šubert - Dvořák, Šorna (46. Rybák), Pazderník, Vůch - Wágner T., Hájek (58.Pilík)
Č. Budějovice: Varyš - Nitrianský, Sláma, Bakala, Šimánek - Leština, Bujnovský, Smolen, Repa - Příhoda, Rein

15.kolo 1.FK Příbram - České Budějovice 0:0

David Vavruška

V posledním podzimním kole pokračovalo střelecké trápení z posledního domácího kola se Slováckem a starší dorost tak opět jen remizoval 0:0.
Stejně jako v posledním domácím utkání se nepodařilo přes místy drtivý tlak vstřelit staršímu dorostu gól a opět remizoval 0:0. Stejně jako se Slováckem měl dorost místy až drtivý tlak, ale kýžená branka nepadla. Hosté měli stoprocentní šanci jedinou, ale 15 minut před koncem, která mohla utkání rozhodnout v náš neprospěch, ale brankář Krejčí se ukázal v lepším světle než v Teplicích a vytáhl zázračný zákrok. Přesto naši hráči ukázali dva neskutečné momenty. Nejprve Egon Vůch vystřihl překrásné nůžky z 15 metrů, které vytáhl brankář hostí na roh. Na dělovku Tomáše Wágnera se již jen koukal, ale tato rána ze 30 metrů se odrazila od břevna na čáru a ven z branky. Trenér David Vavruška: "Nyní po utkání jsme všichni hrozně zklamaní, ale to proto, že se na celý podzim nedíváme v širším kontextu. Představte si, že si budeme o našem mužstvu povídat na konci července a nabídnete nám 21 bodů po podzimu, nulu v tabulce pravdy, remízu na Slavii, vítězství na Spartě, vítězství nad Olomoucí a umístění v horní polovině tabulky. Pro příbramský dorost je to úspěch, stačí se jen podívat, jakým způsobem se zde fotbal dělá. Na rozdíl od většiny mužstev, která hrají dorosteneckou ligu, nemáme v rozpočtu pro mládež 7 milionů, ale ani 5, ani 4, a ani 3.Dělá se to tady srdcem a po právě skončené podzimní části sezóny je nutné klukům poděkovat, smeknout před nimi a popřát jim ještě alespoň tolik vydřených a vybojovaných bodů, kolik získali za těchto 15 zápasů. Bylo mi velkou ctí se na tomto úspěchu podílet. Klukům moc děkuji za spolupráci. Bylo to fajn. Přeji všem v příbramském fotbale hodně štěstí, pevné zdraví a co nejvíce vychovaných talentů, které náš fotbal tolik potřebuje."
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School