FK PŘÍBRAM
03.04.2009
I.Celostátní liga U 19, 19. kolo
2:3
Bohemians vs. Příbram
Branky: 41. Gröbl, 52. Hovorka - 37. Pazderník, 60. Doležal, 82. Cellar
Rozhodčí: Makovička
Diváci: 120
Příbram: Krejčí - Majer, Doležal, Šorna, Žáček - Vůch, Šubert, Rybák (56. Pilík), Pazderník - Hájek (87. Kukla), Bublík (80. Cellar)

Do třetice důležitá, a také zasloužená výhra

Václav Černý

Až ve třetím jarním zápase jsme se dočkali tříbodového zisku. Co se nám dvakrát nepovedlo na domácím hřišti, povedlo se na horké půdě v Šeberově, azylu Bohemians 1905.
Vědomi si důležitosti zápasu, podávali naši hráči od úvodního hvizdu, koncentrovaný výkon. Na nevelké šeberovské umělce se hrál bojovný fotbal, plný osobních soubojů. Protože jich více vyhrávali příbramáci, měli mírnou převahu a domácí klokani tím byli evidentně zaskočeni. Do vedení hosty dostal ve 37. minutě šťastnou trefou z trestného kopu Pazderník. Domácí gól probral a stihli, k naší velké nespokojenosti, ještě vyrovnat. Nezvládli jsme ubránit rohový kop a tak se do šaten odcházelo s vyrovnaným skóre 1 : 1. Druhý poločas pro nás nezačal vůbec dobře. Sedm minut po změně stran zaskočil naše obránce nevinný, vlastně osvobozující odkop a důsledný útočník Hovorka poslal domácí do vedení. Za dalších sedm minut, ale bylo opět vyrovnáno!! Postarali se o to skvěle centrující Kuba Pazderník a chladnokrevně zakončující Honza Doležal. Od tohoto momentu začali příbramští hráči na hřišti dominovat a klokani nevěděli kam dřív skočit. Z několika slibných situací před brankou domácích se nám ještě skórovat nepodařilo, ale v 82.minutě už to konečně vyšlo. Egon Vůch prudce vystřelil, brankář jeho střelu s námahou vyrazil a "žolík" Cellar vsítil rozhodující branku zápasu. Koncovku naši kluci zvládli bez větších problémů a zaslouženě vybojovali cenné body. (no)Trenér Kolman: "Kluci zaslouží za předvedený výkon pochvalu. V předchozích zápasech měli velkou snahu, ale chyběla větší kvalita. Dnes předvedli "ligový" výkon ve všech směrech a vybojovali velmi důležité tři body. Přejeme si, aby jim nasazení, důraz a vůle po vítězství zůstala do dalších kol."
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School