FK PŘÍBRAM
29.03.2009
FORTUNA:LIGA, 18. kolo
0:3
Příbram vs. Teplice
Branky: 12. Ljevakovič, 58. Lukáš, 74. Vachoušek
Žluté karty: Šmejkal, Plašil – Klein, Lukáš
Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Teuber
Diváci: 3007
Příbram: Hruška – Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Šmejkal – Klesa (46. Cafú), Tarczal (61. Oguzhan), Borek (83. Assami), Fantiš – M. Štochl, Kalabiška
Teplice: Grigar – Vidlička, Klein, Lukáš, Rosa – Stožický (86. Vaščák), Vachoušek, Matula, Ljevakovič – Mahmutovič (69. Elsamni), Vondrášek (81. Verbíř)

Dohrávka se Příbrami nepovedla

Jan Vostrý

V dohrávaném utkání 18. kola nestačila oslabená Příbram na domácím trávníku na Teplice a prohrála 0:3. V sestavě chyběli všichni tři nejzkušenější hráči kádru Müller, Pleško i kapitán Huňa.
Nepříznivé zprávy před zápasem nevěštily nic dobrého, protože k zápasu nemohl kvůli zdravotní indispozici nastoupit kapitán a nejlepší střelec Daniel Huňa. Navíc při neúčasti Pleška a Müllera to byl další zkušený hráč, kterého základní sestava postrádala. A hosté dokázali obranu zaskočit hned v úvodu, když se po kombinaci dostal v pokutovém území Ljevakovič sám před Hrušku a po zemi skóroval. Domácím trvalo několik minut než se dostali po obdržené brance do tempa. K vyrovnání mohlo být blízko těsně před koncem poločasu, jenže faul v pokutovém území na Michala Klesu zůstal nepotrestán. Příbramský záložník navíc kvůli poraněnému kotníku nemohl ve druhém poločasu hrát. O pár chvil později se naskytla velká šance na vyrovnání, bohužel Honzovi Kalabiškovi se nepodařilo propálit míč za brankovou čáru přes clonící teplické hráče ani na dva pokusy. Po změně stran se měla o vyrovnání pokusit ještě ofenzivnější sestava, trenér Morales poslal do hry třetího útočníka, jenže opět to byly Teplice, které skórovaly. Po dvou skvělých zákrocích Hrušky se po nenápadné hlavičce Lukáše zavlnila síť podruhé. Na další zvrat v tu chvíli chyběly síly i šance. Vachoušek z brejku pak hlavičkou pečetil skóre na tříbrankový rozdil.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School