FK PŘÍBRAM
21.09.2008
Divize sk. A, 7. kolo
11:0
Příbram B vs. Klatovy
Branky: Bakongolia 6x, Škácha 3x, Mapanya, Novák z pen.
Rozhodčí: Bitner
Příbram B: Rondzik (60. Hadraba) - Rampa, Novák, Mapanya, Hejdušek (75. Velas) - Čejda (58. Hausleitner), Škácha, Mojdl, Šlapák - Pilík, Bakongolia.
Klatovy: Herman – Boubele, Bušta, Hovorka, Rendl, Beneš, Meszáros, György, Pavlík (62. Voráček), Cihlář – Mirga

Neuvěřitelná výhra Béčka

Zdeněk Brož

Sobotní dopolední zápas B týmu 1.FK Příbram skončil málo vídaným výsledkem 11:0. Debakl si od Litavky odvezly Klatovy. Podrobnosti připravujeme.
Informace k zápasu nám poskytl trenér Béčka František Barát: "Zápas měl jednoznačný průběh, bylo vidět u soupeře problémy se hrou a je vidět, že jsou v krizi. My jsme chtěli rozhodnout brzy a musím říct, že to šlo velmi lehce. A nejen proto, že soupeř vůbec nestačil. Byli jsme tentokrát velmi produktivní. Už o půli bylo rozhnuto a ve druhé puli byl soupeř tak demoralizovaný, že každá akce hrozila gólem. V závěru navíc odcházeli i kondičně. Kdybysme byli hladovější, mohl být rozdíl ještě větší. Řekl jsem klukům, ať si hlavně zahrají fotbal, ať si zaběhají. My jsme v závěru tolik netlačili a kluci si zahráli s chutí. Přesto jsme měli kromě gólů i osm, deset šancí, které jsme nedali. Šest gólů Bakongolii je dobrý individuální počit, ale je dílem celého týmu. On není hráč, který udělá tři hráče před sebou, on potřebuje dostat míč v pravou chvíli a dojídět centry ze stran za zády obránců. Takové dal asi tři. Další branky byla proměněná sóla před gólmanem. Hattrick dal i Víťa Škácha, který spoustu šanci připravil a i on podal velmi dobrý výkon. Má čuch a cit dostat se do šance. V seniorské kategorii v mistráku v jakékoli kategorii si to jako aktér - hráč nebo trenér vůbec nepamatuju, že by můj tým vyhrál takovým rozdílem. Naše mužstvo zatím nenastupuje ze různých důvodů ve stejné sestavě aspoň ve třech zápasech za sebou, takže o stabilizaci se nedá hovořit. Postupně se ale zlpešujeme, protože nás doplnili kvalitnější hráči z áčka, ale i to, že už víc trénujeme pohromadě. Mám pocit, že stávající hráči jdou nahoru a ti co nás jednorázově posílí, tak zaplujou a pomůžou nám, protože nehrají namistrovaně a hrají s chutí. To se všechno projeví."
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School