FK PŘÍBRAM
29.07.2007
MOL Cup, 1. kolo
0:5
Strakonice vs. Příbram
Branky: 30., 58. Šindelář, 45. Klesa, 67. Pilík, 84. Huňa
Žluté karty: Otepka
Rozhodčí: Jech - Urban, Bureš
Diváci: 320
Strakonice: Charvát - Káník M., Petr, Svoboda, Cibulka, Káník P., Nousek, Koubek, Hovorka, Benedikt, Hajdušek
Příbram: Hruška - Pleško, Hunal (73. Navrátil), Penc, Hejdušek - Pilík, Tarczal, Otepka, Šindelář (76. Nohýnek) - Klesa, Polodna (67. Huňa)

Za pět branek napršel jednoduchý postup

Jan Vostrý

Ostrý vstup do sezóny v podobě prvního kola poháru ČMFS se Příbrami náramně povedl. Strakonice dostaly pětibrankový příděl, když střelci gólů byli dvakrát Šindelář a po jedné brance Klesa, Pilík a Huňa.
V úvodu zápasu trvalo svěřencům trenéra Baráta nějaký ten čas, než se podařilo zlomit obranný val domácího celku. V první brankovou příležitost měli dokonce domácí, když při rohovém kopu Polodna neodvracel míč zrovna nejšťastněji a otřel míč o břevno, jenže právě od tohoto okamžiku už dominoval v dešti jen jeden tým. Po Pilíkově rychlé akci na křídle zakončoval z těsné blízkosti Šindelář 0:1. V poslední minutě první půle vyřešil Otepka chytrou přihrávkou brejk dva na jednoho a Klesa neměl před prázdnou brankou problém skórovat. Ve druhém poločasu pokračovala hra na jednu branku a další gól přidal Šindelář, když krásně přeloboval domácího brankáře, Pilík i střídající Huňa, kteří využili chyb v domácí obraně.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School