FK PŘÍBRAM
27.10.2008
Divize sk. A - Mladší žáci, 12. kolo
0:2
Příbram vs. Motorlet
Branky: nehlášeno
Příbram: Šedivý – Vašek, Hotový (54. Kučera), Krůta, Zákoucký – Baran (42. Šváb), Kvída, Januška, Valenta (48. Straka)- Gregor (38. Makoš), Kaplan (54. Vacík)

1.FK Příbram B - SK Motorlet Praha

Petr Straka

Ve 12. ligovém kole jsme přivítali na domácím hřišti leadera naší soutěže, celek SK Motorletu Praha. Náš tým chtěl v tomto zápase odčinit předchozí pasivní výkony a být tentokrát aktivním celkem, který potrápí favorizovaný tým hostí. Po dobrém, bojovném výkonu našeho mužstva jsme sice nakonec podlehli, ale tentokrát se vztyčenou hlavou !
Od prvních minut utkání se obě mužstva spíše "oťukávala" a ze zabezpečených obran se pomalu propracovávala k brankám protivníků. Ve 3. minutě přišel první pokus z naší strany, kdy Jirka Januška nasměroval míč z trestného kopu do pokutového území a odražený míč vrací zpět střelou Pepa Kvída. Bohužel pouze do připraveného gólmana. Ve 12. minutě se po rohovém kopu SK Motorlet prosadil hlavou útočník hostí, ale Honza Šedivý se nenechal překvapit. Mnohem horší situace pro naši obranu a brankáře nastaly v době mezi 15. - 27. minutou, kdy se hostům několikrát podařilo rychlými přihrávkami naše hráče přečíslit a vyrazit do brejkové akce proti našemu brankáři. V těchto důležitých okamžicích byl vždy na svém místě Milan Krůta a skvělými obranými zákroky na poslední chvíli přerušil akci hostů. Ve 28. minutě jsme zahrozili i my a po akci Hotový - Baran - Kvída, posledně jmenovaný hlavou brankáře nepřekonal. Poločas byl ukončen za stavu 0:0 ! Ve druhém poločasu na nás soupeř vtrhl s plnou silou. Naši hráči byli pod velkým tlakem a s námahou bránili vlastní pokutové území. Soupeř hrozil především z brejkových situací, trestných a rohových kopů. Ve 41. minutě předvedl jeden ze svých skvělých zákroků Honza Šedivý, když reflexivně vyráží nepříjemnou střelu, která prošla našim přehuštěným pokutovým územím. Ve 44. minutě jsme po ztrátě míče nabídli útočnou akci hostům, kteří udeřili! První střelu stačil náš brankář vyrazit pouze před brankovou čáru. U tohoto míče byl nejdříve soupeř, který pohodlně dorazil ... 0:1. Naši hráči nesložili zbraně. Bojovali o každý míč a ihned se snažili založit útočnou akci, kterou by ohrozili brankáře soupeře. Hráči SK Motorletu Praha měli v druhé polovině zápasu výraznou převahu a naše hráče do vyložené akce nepouštělo. Naopak ve 49. minutě využilo zaváhání našich obraných řad a přihrávkou mezi hráče vyslalo do brejku svého útočníka, který usměrnil svou střelu do protipohybu našeho gólmana ... 0:2 . Do konce zápasu již naši hráči odpověď na nepříznivý stav nenašli, ale další akce soupeře již s vypětím všech sil ubránili.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School