FK PŘÍBRAM
27.04.2009
Divize sk. A, 22. kolo
0:1
Klatovy vs. Příbram B
Branky: 18. Matěj Štochl
Rozhodčí: Štuk - Šafránková, Kotalík
Klatovy: Herman - Bouberle, Bečka, Hovorka, Kotáb, Mézsáros, Voráček, Matějka, Pavlík, Hadraba, György
Příbram B: Rondzik - Kuchyňka (46. Vůch), Penc, Rampa, Assami, Novák, Rom (89. Pazderník), Mojdl, Šlapák (80. Hejdušek), Costa, Štochl M.

Béčko gólem Matěje Štochla vyhrálo v Klatovech

Milan Vaněk

Další vítězství na hřišti soupeře si svěřenci trenéra Baráta připsali na půdě Klatov.
(kurziva)"Naše vítězství 1:0 nad týmem Klatov bylo naprosto zasloužené, ale zároveň musím hned na začátek říci, že s výkonem jsem nebyl spokojený, hlavně s naší produktivitou v útoku,"(/kurziva) uvedl v pozápasové analýze František Barát. Tým Klatov podal v zápase jeden z nejslabších výkonů našich dosavadních soupeřů. Jejich způsob hry působil dost naivně. Spoléhali na ofsajd systém, který měli navíc vysunutý dost vysoko. Tato hra svědčila především Brazilci Costovi, který uměl hráčům posílat velmi dobré přihrávky (kurziva)"Během zápasu jsme měli několik šancí, které byly na pokraji ofsajdu. Také bylo mnoho situací, které byly těsným ofsajdem. Takových situací bylo díky hře našeho soupeře opravdu do desítek,"(/kurziva) podotkl k vysunuté obraně Klatov hlavní trenér. Bohužel hráči našeho "B" týmu této hry nedokázali dostatečně využít a o výsledek ze strachovali dokonce utkání. Začátek zápasu byl pro naše hráče úspěšný, když se dostali do vedení 1:0 po akci Roma a skórujícího Matěje Štochla, který byl pro tým posilou z "A" týmu. Právě Matěj Štochl patřil k nejlepším a nejaktivnějším hráčům zápasu. Bohužel však byl také největším „spalovačem“ našich šancí. Soupeř opravdu neměl téměř žádnou šanci, ale bylo pár standardních situacích, po kterých jsme mohli zcela zbytečně přijít o vítězství. (kurziva)"Pokud bych měl to utkání zhodnotit, tak jediným kladem jsou pro nás tři body. V dalším zápase musíme maximálně zlepšit produktivitu, neboť pochybuji, že nám soupeři znovu nabídnou tak velké množství brankových příležitostí, abychom je mohli tak snadno zahazovat,"(/kurziva) zakončil svoje hodnocení pan František Barát.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School