FK PŘÍBRAM
25.05.2009
Divize sk. A, 26. kolo
0:1
Milevsko vs. Příbram B
Branky: 55.Cafú
Rozhodčí: Stumpf - Fišer, Čmucha
Milevsko: Horek - Kodad, Vavřina, Zach, Málek, Suchan, Nohava, Kuchaŕ, Janouch, Sokolt
Příbram B: Krbeček – Mapanya, Novák, Ševr, Hejdušek – M.Štochl, Nechvátal, Veselý, Šlapák (86. Rampa) – Brožík (75. Rom), Cafú (90. Wágner)

Béčko zvítězilo

Milan Vaněk

Naším soupeřem byl tým z jihu Čech FC ZVVZ Milesvko. Z půdy těžkého a houževnatého soupeře jsme přivezli všechny body.
Naše vítězství se nerodilo vůbec jednoduše. Čekal nás těžký zápas na půdě morálně silného soupeře FC ZVVZ Milevsko. Jejich vnitřní sílu prokazovaly zápasy např. proti Prachaticím, kdy prohrávali 0:1 a nakonec zvítězili 2:1 nebo proti Domažlicím, kdy získali téměř prohraný zápas a stav 2:4 otočili a vyhráli 5:4. Samotný zápas potvrdil sílu našeho soupeře. Zápas se nám podařilo získat i s trochou štěstí, ale štěstí přeje připraveným, což náš tým vedený trenérem Barátem byl. (kurziva)"V první půli nás soupeř dvakrát nebezpečně ohrzil z vyložených šancí. Jednou po standardní situaci, která zaváněla gólem a jednou nebezpečnou útočnou akcí, kdy nastřelil břevno,"(/kurziva)okomentoval šance soupeře hlavní trenérem našeho týmu. My jsme však také měli brankové příležitosti. (kurziva)"Cafú s Brožíkem měli na svých kopačkách gól, ale ani jednomu z nich se nepodařilo skórovat a tak jsme poločas odehráli bez branek,"(/kurziva) pokračoval v hodnocení pan Barát. Druhou půli jsme začali dobře a deset minut po pauze se do další šance prosadil Cafú a tentokrát byl již úspěšný.(kurziva)"Celá druhá půle byla z naší strany velmi dobrá co se týká defenzívy, ale v ofenzívě už to s naším snažením bylo horší. Kromě gólové situace jsme měli ještě další dvě šance, ale ty se nám bohužel nepodařilo úspěšně zrealizovat. Z pohledu celého utkání musím říci, že jsme vyhráli zaslouženě, ale to vítězství bylo bez lesku a nebylo vůbec snadné,"(/kurziva)zakončil hodnocení František Barát.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School