FK PŘÍBRAM
19.06.2009
Divize sk. A, 30. kolo
1:1
Příbram B vs. Votice
Branky: 20.Očovan - 88.Wágner T.
Žluté karty: Doležal - Knobloch
Rozhodčí: Orálek - Kořínek, Stumpf
Diváci: 50
Příbram B: Novák J.-Hejdušek,Novák D.,Šorna,Doležal-Pazderník(53.Krupa),Veselý,Ševr(62.Žáček),Klesa-Wágner T., Rom(77.Hájek)
Votice: Mašín - Bareš, Faitl, Neuberg, Málek - Malina, Rezek (46. Houška), Walter, Knobloch - Horváth, Očovan (68. Siegl ml.).

Béčko se sezónou rozloučilo remízou

Milan Vaněk

K poslednímu utkání vyběhli naši hráči proti celku Votic.
V posledním zápase sezóny náš "B" tým nastoupil na domácím hřišti proti týmu Votic. (kurziva)"Dnešní zápas už jsme pojali tak trochu jako přípravu na příští sezónu. Nastoupilo sedm mladých kluků z dorostu, ale samozřejmě jsme si přáli vítězství,"(/kurziva) podotkl František Barát. Za tým nastoupil také Michal Klesa, který projevil zájem zahrát si za "B" tým. Vlastimil Ševr k zápasu nastoupit také nemusel, ale stejně jako Klesa chtěl hrát, což je od obou hráčů jistě pozitivní přístup, který může být příkladem pro mnoho mladých fotbalistů, kteří za mužstvo nastoupili. (kurziva)"Oba hráči přispěli ke kvalitě naší hry, ale na druhou půli jsem především Klesovi říkal, ať hraje opatrně, protože je těsně před zahájením přípravy "A" týmu a bylo by velmi nepříjemné kdyby se nyní zranil,"(/kurziva) uvedl k roli obou hráčů pan Barát. Samotný zápas byl v naší režii, ale trápila nás slabost, která nás provázela téměř celou sezónu. Malá produktivita v útoku. Měli jsme o hodně více brankových příležitostí i standardních situací a přesto, že jsme měli výškovou převahu nedokázali jsme ji patřičně využít. Naopak po jedné z mála soupeřových standardních situací skóroval hostující Očovan, který se po skrumáži před brankou nejlépe zorientoval. Po inkasovaném gólu jsme soupeře přehrávali, ale nedokázali se gólově prosadit. Po změně stran jsme soupeře nepustili téměř na naší polovinu, ale ani Michal Klesa nedokázal zamířit mezi tři tyče a trefil pouze břevno. Bod pro tým zařídil svou přesnou hlavičkou Tomáš Wágner, který se dokázal prosadit po přesném centru Daniela Hájka. (kurziva)"Měli jsme ten zápas zvládnout lépe a dotáhnout do vítězného konce, ale nejsem zklamaný z výkonu týmu. Z výsledku ano, ale z předvedené hry ne. Věřím, že nějakou zkušenost si ze zápasu ti mladí hráči odnesli a v příští sezóně se to zúročí,"(/kurziva) uzavřel hodnocení zápasu František Barát.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School