FK PŘÍBRAM
12.04.2009
Česká liga ml. žáků, 20. kolo
0:1
Příbram vs. Sparta
Sparta: Krbeček - Mapanya (76. Plašil), Ševr, Nohýnek, Mojdl - Kalabiška (46. Pleško), Tarczal (63. Borek), Oguzhan, Nechvátal (79. Štochl J.), Šmejkal - Brožík (63. Danilo)
Pošmourné povětrnostní podmínky jakoby zatáhly mraky nad útočnou hrou obou týmů a tak první větší šance se zrodila až ve 40. minutě, když po rychlém brejku a Šmejkalově centru chyboval gólman Perniku a překvapený Oguzhan měl z těžkého úhlu šanci poslat Příbram do vedení. Míč však prošel jen po brankové čáře. Po změně stran se prosadil v šestnáctce Šmejkal, v závěru měl ještě možnost Danilo, ale oba pálili nad branku. Bulhaři měli během zápasu víc času s míčem na kopačkách, ale většinou se nedokázali účelně prokombinovat ani na dostřel ke Krbečkovi.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School